Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka jest w pierwszej liceum i chce tatuaż nad pupą czy pozwolić

Polecane posty

Gość gość
Oooo Boże, ale wiocha :o

Gość gość
Piękny jest. Mam podobny. Niech robi ;-)

Gość gość
A jak Ci tutaj napiszą, żeby pozwolić, to zrobisz to?

Gość gość
Tribal nad stringami??? :p o kurde... szczyt hańby!

Gość gość
Taki tatuaż zalicza się do tej najgorszej kategorii tatuaży. Razem z imieniem faceta itp. najgorsze miejsce, najgorszy "wzór" Tzw. PATOLOGICZNA DZIARA

Gość gość
Tribal nad gaciami hhahahahhahahaha było to modne wśród patologii, ale lata temu :D

Gość gość
Tatuaż? Czemu nie... ...ale nie taki wiesniacki jak to powyżej na zdj. Tragedia :( Jakaś róża, może napis gdzieś w fajnym miejscu, bo to co pokazałaś na zdjęciu powyżej to na prawdę wstyd.

Gość gość
O fu. Nigdy w życiu. Po moim trupie nawet nie.

Gość gość
Jeszcze się robi tribale?? :D hah

Gość gość
Pewnie, że się zgódź. Na krowie kółko w nosie również. Na starszego sponsora, by miała na kosmetyki też. Niech żyje dziewczyna pełnią życia. Ku/rewskiego.

Gość gość
Jeśli już chcesz się zgodzić to nie taki wzór jak ten pokazany, bo jest po prostu brzydki. Ja zrobiłam, za zgodą rodziców, pierwszy tatuaż w wieku 16 lat i kilka lat później żałowałam tego wzoru, a mam kwiat lotosu na ramieniu więc zrobiłam na nim cover. Jeśli się zgodzisz przemyślcie dobrze wzór i miejsce, wybierzcie dobre studio tatuażu.

Gość gość
Kiepskie miejsce i kiepski tatuaż. Niech poczeka 2 lata i jeśli nadal będzie chciała Tak i sam w tym samym miejscu, to niech robi. To na całe życie, a zaraz zmieni zdanie.

Gość gość
Po moim trupie nawet nie. x Będziesz straszyć? :D

Gość gość
10:26 Wyobraź sobie, że moi rodzice zgodzili się na tatuaż kiedy miałam 16 lat. Nie kolczykowałam się, sponsora nie miałam, nie prowadziłam rozwiązłego trybu życia. Wiec chyba trochę za bardzo uogólniasz.

Gość gość
10:29 Oczywiście.

Gość gość
róża znam jedną panią co ma róże i rozmiar XXXXL no że grubasów jest więcej to będą na nie bo szczupłe będą miały ambiwalentne podejście do pośladków twojej córki :-)

Gość gość
10:30 To ty, co później żałowałaś tatuażu? To masz odpowiedź. Gdyby wtedy rodzice powiedzieli nie, to nie miałabyś problemu i covera. A dziś byś im podziękowała, że myśleli za ciebie gdy ty nie byłaś do tego zdolna.

Gość gość
10:32 Oczywiście. x Prawie gotowy scenariusz na film ;)

Gość gość
Ostatnio w pytaniu na śniadanie był facet co miał studio tatuażu i sam miał mocno wytatuowaną szyję i jakieś drobne na twarzy. Mówił, że jego syn marzył o pierwszym tatuażu w wieku 16 lat i on go poprosił by wstrzymał się do 21 lat, a potem może sobie wytatuować co tylko chce. Ten syn mu potem podziękował, bo wytatuował sobie coś czego się nie wstydzi. A te tatuaże co chce Twoja córka to już trochę niemodne chyba. Ja w wieku 15 lat zrobiłam sobie kolczyk w pępku. Dzisiaj mam 31 lat, brzuch ładny, ale uważam, że trochę to niemodne:)

Gość gość
10:35 To by było jakieś g****o nie film.

Gość gość
W pierwszej liceum to niech sie za nauke wezmie a nie za tatuaze. A ty glupia jeszcze sie zastanawiasz czy jej pozwolic

Gość gość
wiocha straszna

Gość gość
Moja szwagierka ma prawie identyczny tatuaz w tym samym miejscu co na zdjeciu. Fakt, ze robila go ok. roku 2001-2002 w liceum. Byla juz pelnoletnia i zrobila bez wiedzy rodzicow. Tatuaz wyglada bardzo tandetnie i wulgarnie moim zdaniem (zeby nie bylo- ladne tatuaze mi sie podobaja wiec to nie tak ze neguje tatuaz za bycie tatuazem ;) Sama zreszta mowi ze nie wie co miala wtedy w glowie ze sobie to zrobila, no ale wiadomo- chciala byc super cool :) Daj czas corce do osiemnastki i wtedy niech robi co chce.

Gość gość
Nie. Za głupi wiek na decyzję co się chce mieć na skórze, przez całe życie. Równie dobrze może te plecy wysmarować gównem (tak, ten tatu nie jest super), a przynajmniej to zmyje, jak się znudzi.

Gość gość
Tribal nad rowem marianskim był modny jakoś w okolicach 2000 :D Ja byłam wtedy dzieckiem w podstawówce ale pamiętam młode dziewczyny które specjalnie nosiły spodnie odsłaniające tyłek i podciągały stringi pod pępek bo to było wtedy takie super nowoczesne i amerykańskie i Britnej tak nosiła :D Mój kilka lat starszy mąż sobie wytatuował tribal na plecach i dziś sam się śmieje co on miał za kiełbie we łbie żeby takie coś sobie robić :D

Gość gość
Pozwól córce - a niech robi i szaleje świecąc potem na mieście:D:D:D:D:D:D przecież tu wszystkie takie nowoczesne matki i na wszystko pozwalają i dają swoim dzieciom kupe kasy kieszonkowego,wysyłają na wakacje za granicą 5 razy do roku i fundują kwasy:D:D:D:D:D:D:D:D więc czemu teraz takie negatywne opinie?!:D jak temat był,że nastoletnia córka matke okłamała i okradła to wieszałyście psy na niezamożnej matce, argumentując że dzieciom się należy i trzeba dbać kupując rzeczy z najwyższej półki i dawać pół wypłaty kieszonkowego, a tu nagle krytykują tatuaz?!:D:D:D

Gość gość
Najgorsze w tej sytuacji jest to, że odpowiedź na pytanie: -mamo, mogę sobie zrobić tatuaż -na d***e sobie zrób!!! nie ma racji bytu :D