Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam to! Upokorzyłam kochankę męża!

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się że jest nauczycielką w szkole podstawowej. W poniedziałek włożyłam moją suknię ślubną, córkę ubralam w ubranko do chrztu i udałam się na rozpoczęcie roku szkolnego. Na boisku szkolnym podczas wynoszenia sztandaru podbiegłam do niej wołając zostaw moją rodzinę w spokoju, ty, która rozbijasz rodziny! Podniosłam córkę wysoko, dyrektor podstawił mi mikrofon do ust i mówię zobacz, odbierasz temu dziecku ojca, jak śmiesz niszczyć rodziny! Po tym rzuciłam jej w twarz mój test ciążowy i wołam patrz, co robisz niewinnym dzieciom! Rozdarłam moją suknię by odsłonić brzuch w którym rozwija się nowe życie!! Była przerażona ale śmiała mi się w twarz, ktoś rzucił w nią ogryzkiem, ktoś krzyknął ty szmato. Rodzice uczniów zaczęli krzyczeć, płakać, zostaw tą rodzinę w spokoju! Dyrektor zawodził jak mógł zatrudnić kogoś takiego! Ludzie płakali wołali, grozili. Obiecała zostawić nas w spokoju, wieczorem mąż podziękował mi że załatwiłam tą sprawę.

Gość gość
Beznadziejnie chcesz się podszyć pod autorkę ale ci się nie udaje 🖐️

Gość gość
ile razy jeszcze będziesz opowiadać ta bajkę? Ostatnio wsiadłaś do tramwaju w sukni ślubnej

Gość gość
Hihihi

Gość gość
Weź przestań zasmiecac swoimi durnotami kafe.

Gość gość
Wchodząc na taki temat, wiadomo z góry czego się spodziewać, bo tytuł jest zawsze taki sam. Jeżeli wam nie pasuje, to możecie nie czytać.

Gość gość
A nie podniosłaś drugi raz córki do góry ?! ha ha

Gość gość
a córka zmieściła się w ubranko do chrztu? :-D

Gość gość
No ba