Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młody, spokojny chłopak, ma szanse na szczęśliwy związek?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem studentem 3 roku i niestety brakuje mi drugiej połówki. Mam małe grono znajomych, gdyż wole mieć kilku dobrych przyjaciół, którym mogę zaufać. Czasami mam wrażenie, że jestem inny niż osoby w moim wieku. Chodzi o to, że jakoś nie kręcą mnie te wszystkie imprezy studenckie, picie przez całą noc, palenie i przelotny seks. Oczywiście lubię wyjść na imprezę ze swoimi znajomymi, lubię napić się, ale z umiarem. Odpychają mnie osoby palące, a tym bardziej osoby, które po kilku drinkach idą do łóżka z byle kim. Zastanawiam się czy mam szansę na poznanie dziewczyny, która będzie podobna do mnie. Chciałbym poznać kogoś z kim będę mógł wspólnie spędzać czas. Nie chodzi o to, żeby cały czas siedzieć ze sobą w domu, trzeba tez wyjść do ludzi i korzystać z młodości, ale z głową. Chciałbym być z osobą, z którą będę mógł o wszystkim porozmawiać, przytulić, pójść na spacer i przede wszystkim z kimś kto będzie mi wierny, kto tak samo jak ja nie akceptuje zdrad itp. Nie ukrywam, że chciałbym dziewczynę, która w przyszłości będzie chciała zostać moją żoną i mieć ze mną dzieci. W tych czasach naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego i niestety coraz bardziej tracę nadzieje. Może ktoś z was ma podobnie, albo zna osoby, które mają podobny problem. Może ktoś zna podobne historie, albo wie co robię źle i dlaczego nadal jestem sam. Prosiłbym o mądre odpowiedzi, dlatego jeśli nie masz nic mądrego do napisania, to lepiej nie pisz nic

Gość gość
Jak najbardziej masz szansę. Zasługujesz na fajną szanująca się kobietę. Jest wiele kobiet które marzą o takim facecie, z takim podejściem jak Ty. Kobiet, które brzydza się *****czami i facetami którzy traktują kobiety jak przedmiot. Powodzenia :)

Gość gość
11:22, ja wiem o tym wszystkim, tylko skoro tak, to dlaczego nadal jestem samotny? Wszystkie kobiety mówią, że jestem fajny, że wiele by chciało ze mną być, że zasługuje na wartościową kobietę, tylko co z tego, skoro wszystkie biegają za tymi przez których płaczą

Gość gość
skoro wszystkie biegają za tymi przez których płaczą xxx Oj kochanieńki, chyba nie jeteś z tych, którzy płaczą, że kobiety lecą tylko na bad-boyów? jeśli tak, to zmień podejście. Powodów moze być tysiąc. Może banalnie nie spotkałeś jeszcze tej jedynej (na ten okres) Może masz coś odpychającego w stylu bycia, w poglądach Może nie wierzysz w siebie Moze po prostu masz pecha w ostatnim czasi ei tyle. Młodyś jeszcze, masz czas.

Gość gość
Musisz być brzydki

Gość Vs
Większość (nie wszystkie) osób w Twoim wieku, niestety jako główne kryterium wg. którego ocenia drugą osobę, wybiera wygląd. Jeżeli na tej płaszczyźnie jest u Ciebie kiepsko, to obecnie albo rozgladaj się za Cichymi i mniej atrakcyjnymi dziewczynami, albo zwyczajnie poczekaj. Koło 30 wszystko się diametralnie zmienia. Jest mnóstwo atrakcyjnych, zadbanych i ambitnych kobiet, które nie znalazły sobie faceta i których wymagania względem przyszłego partnera mocno spadły. Cierpliwości młody padawanie, dopiero wchodzisz w najfajniejszy dla faceta wiek.

Gość gość
A jaki to ten najfajniejszy wiek???

Gość gość
Jeżeli babka ma 30 lat i coraz mniejsze wymagania, to znaczy, że jest desperatką. Powiedz mi, jaki normalny facet chce być z kobietą z braku laku, bo lepszego na oku ona nie ma???? Poza tym bzdura. Z wiekiem wymagania rosną. Człowiek jest bardziej świadomy siebie i wie, jakich osób szukać a jakich unikać. Ps Najbardziej zdesperowana byłam jako 20 latka. Potem na szczęście zmądrzałam i w końcu podwyzszylam prog. Co wyszło mi na dobre. :)

Gość gość
12:41 Atrakcyjne, zadbane, ambitne kobiety, które koło 30 ki znacznie obniżyły wymogi. Ty siebie czytasz, czy tak tylko klepiesz? Obniżają wymogi kobiety nieatrakcyjne, zaniedbane i niedouczone-tutaj To zgoda, bo one nie mają nic do zaoferowania. Ale nie te, które opisales :D

Gość gość
Po 1 spokojny to wg kobiet nudny, niemeski Po 2 jestes studentem wiec bezrobotny lub malo zarabiajacy wiec wg kobiet niedojrzaly, malo zaradny Poczekaj do 40 moze jakas da tobie szanse na bycie ojczymem jej dzieci

Gość gość
Po co wciskacie mu scieme? Badzcie z, nim szczere. Jestes porzadny a kobiety chca takich wykorzystywac jak ich bad boy kopnie je w d**e po tym jak je przelecial wielokrotnie albo na raz. Chlopie nie sluchaj kobiet w tych kwestiach o one ssame nie wiedza czego chca. Widzisz jakich burakow wybieraja i albo jestes takim burakiem i masz szanse na zwiazek albo nie jestes i jestes sam. Sam slyszalem wiele razy to co ty, ze porzadny itd. a potem dowiadywalem sie, ze one maja meza dupka, damskiego boksera czy d****arza.

Gość gość
gość dziś Buhahahahaha

Gość gość
Po pierwsze, ja również zauważyłem, że im człowiek starszy tym ma coraz większe wymagania. Wiem to chociażby z własnego doświadczenia, pewnie spowodowane jest to poznawaniem coraz więcej ludzi w życiu. Osoba na którą kiedyś zwracałem uwagę teraz już nie wydaje mi się taka fajna, bo poznałem w tym czasie wiele innych osób i zauważyłem, że są tez inni, lepsi. W związku z tym uważam, że z wiekiem mamy coraz większe wymagania. Po drugie, dużo osób pisze, że jestem jeszcze młody i mam czas. Być może macie racje, ale ja jednak trochę się obawiam i nie wydaje mi się, że mam aż tak dużo czasu, bo w tych czasach to nawet 15 latki są w związkach. Wiadomo, że większość tych związków się rozpada, ale jednak są i czasami potrafią przetrwać. Wśród moich znajomych w moim wieku, większość z nich jest w związkach, często kilkuletnich, w których planują wspólną przyszłość i dlatego też czuje, że chyba jednak nie mam tak wiele czasu

Gość gość
15 latki nie mają zwiazkow. Po prostu to okres dorastania gdzie chłopcy poznają dziewczynki i na odwrót,

Gość gość
Zwał jak zwał, każdy się o co chodzi

Gość gość
Autorze, żeby poderwać dziewczynę powinieneś nabrać doświadczenia w sprawach damsko -męskich. Będziesz się czuł wtedy pewnie. Masz okazję zebrać doświadczenie. Studia to idealna do tego sposobność. Jeżeli będziesz potrafił pieścić dziewczynę i się z nią całować szanse na zdobycie idealnej partnerki rosną. Z tego co piszesz wynika, że nie masz żadnego doświadczenia gdyż nie uznajesz przelotnych znajomości i tym samym nigdy nie obmacywałeś ani nie całowałeś żadnej dziewuchy. W związku z tym gdy spotkasz tą właściwą trudno będzie ci się przełamać. Przecież nie można wiecznie gadać i gadać. Trzeba będzie się w końcu pocałować gdy rozmowa ustanie i nastąpi wymowna cisza, w trakcie której dziewczyna będzie czekała na pocałunek.

Gość gość
Przecież tutaj nikt nie mówi o całowaniu się czy obmacywaniu tylko o poznaniu właściwej kobiety

Gość gość
Co z tego, że pozna właściwą kobietę jeżeli nie będzie potrafił się nią zająć. Ona będzie czekała na całusa a on nic bo nigdy tego nie robił. Mnie kiedyś pogoniła taka właściwa kobieta właśnie za to,że tylko gadałem i gadałem, a ona czekała na pocałunek.

Gość gość
Jeśli on szuka porządnej dziewczyny, to taka faceta po przelotnych związkach odrzuci. Zostaną mu wtedy zachwycone nim koorewki. A takich chyba autor nie chce. Więc nie doradzaj mu takich bzdur.

Gość gość
Poza tym ja osobiście, gdyby facet podczas pierwszych pocałunkow ze mną,, nie był spięty i poddenerwowany, co świadczy o zaangażowaniu i tym że mu zależy, tylko bylby pewny siebie. To zaczęłabym się zastanawiać czy nie chodzi mu tylko o jedno

Gość gość
17:06, dokładnie o to chodzi. Chciałbym kobietę bez przelotnych związków w przeszłości i chciałbym jej zaoferować to samo

Gość gość
Widzę, że jest więcej osób w podobnej sytuacji

Gość gość
Czytając niektóre tematy na Kafe, moza zauważyć, że jest wiele kobiet i mężczyzn szukających wartościowej drugiej połówki. Zastsnwaim się dlaczego tyle z nich jest samotnych i nadal szukających tej właściwej osoby. Czy w realu naprawdę nie potraficie odnaleźć tej właśnie osoby

Gość gość
Kobiety chca roochaczy bo takich wybieraja i na takich potem narzekaja. Dopoki kobiety nie zrozumieja, ze popelniaja blad wy ierajac tych zlych nic sie nie zmieni. Kobiety i mezczyzni beda narzekac na to kogo wybieraja kobiety.

Gość gość
gość wczoraj Jeśli on szuka porządnej dziewczyny, to taka faceta po przelotnych związkach odrzuci. Zostaną mu wtedy zachwycone nim koorewki. A takich chyba autor nie chce. Więc nie doradzaj mu takich bzdur. Zgłoś x Od kiedy k***y zachwycaja sie nudziarzami? Tacy sa ich jeleniami gdy te zrobia sobie dziecko z badboyem, na milosc nie ma co liczyc u k***y.Oczywiscie ona zamydli oczy,powie co chce uslyszec i zmanipuluje ale to gra.

Gość gość
A ja takich jak ty nigdy nie lubiłam. Nie kręcili mnie spokojni, grzeczni chłopcy. Zawsze wybierałam dużo starszych jak ktoś tu napisał bad boyów. Raz, drugi, trzeci płakałam. Teraz już od 3 lat jestem z takim jednym w chuj starszym, mamy dziecko. Facet z ulicy i po kryminale. Ale oboje sie ustatkowaliśmy, on ma robote a ja siedzę z dzieckiem. Na takiego jak ty bym nie spojrzała, ale to dobrze bo nie byłbyś szczęśliwy z taką jak ja. Więc czekaj cierpliwie.

Gość gość
Mam takie samo podejście jak ty a jestem kobietą. Nie lubię imprez, wolę spacery i wycieczki! Uwielbiam czytać. Szczęśliwa byłabym z takim chłopakiem jak autor tematu takim mądrym, który chce tak samo jak ja przytulić się, obejrzeć razem film, iść na spacer. Niestety mogę tylko pomarzyć.... Takiego ze świecą szukać!

Gość gość
8:43, dlaczego w takim razie nie możemy na siebie trafić? Tak właściwie to ja niczego nie oczekuje poza szczerą miłością

Gość gość
A co studiujesz?

Gość gość
Mam podobne oczekiwania i poglądy - tez szukam szczerej milosci :) Zdrada = koniec związku ; Nie toleruje przygodnych znajomosci i nigdy takich nie mialam. Wciaz jestem dziewica ;) Oczekuje uczciwosci czyli takze nie noszenia w sercu innej kobiety ;) Mam czysta karte i chcialabym zbudowac cos fajnego. Z jednej strony jestem spokojna a z drugiej czasami szalona.Lubie tez podrozowac, zmieniac znajomych - nie cierpie rutyny. Nic na sile oczywiscie , zwiazek z rozsadku nie jest dla mnie :(