Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młody, spokojny chłopak, ma szanse na szczęśliwy związek?

Polecane posty

Gość gość
13:12, dokładnie tak, ja właśnie zostałem zraniony. Problem tylko taki, że potrzebuje kobiety w swoim życiu, chociażby do tego żeby założyć rodzine. Co zrobić w takiej sytuacji?

Gość gość
Z kobietami jest to samo, jak są porządne to taki d**ek zrani :)

Gość gość
Tylko chodzi o to, że kobiety zazwyczaj biegają za tymi dupkami, bardzo często raniąc przy okazji dobrych mężczyzn

Gość gość
14:58 To działa w dwie strony,nie tylko kobiety biegają za tymi dupkami tak samo mozna powiedzieć, że faceci wybierają takie kobiety, które na nich nie zasługują :)

Gość gość
15:15, zgadzam się z Tobą, masz dużo racji, tylko niestety nie ma jak rozwiązać tego problemu

Gość gość
15.20 Loteria, trzeba liczyć na szczęście ;) chyba nie można za dużo dawać od siebie, analizować różne zachowania, tylko że jak człowiek się zakocha jak to mówią miłość bywa ślepa niestety . Jedyna rada to trzeba szukać tego swojego ideału ;)

Gość gość
15:42, wiadomo, że każdy szuka swojego ideału, ale znalezienie takiej osoby jest bardzo trudne

Gość gość
16.03 Jest trudne...ale jak Ci pomóc ? Nie podam Ci jej na tacy ;) jak jesteś wartościowym mężczyzna to prędzej czy później trafisz na wartościową kobietę, tego Ci życzę i sobie też,ale z mężczyzną ;p

Gość gość
Jaką mam pewność, że trafie na tą wartościową, albo że ona mnie nie zrani? W każdym razie życzę tego sobie i Tobie, tylko mężczyzny :p

Gość gość
W wieku 30 lat będziesz rozrywany, teraz będziesz spławiany przez swoje rówieśniczki bo one chcą zabawy(przelotne znajomości, zaliczanie ru...czy itp.). Dlatego zapamiętaj jeśli do 30 tki nie znajdziesz z takim podejściem wyjątkowego "skarbeczka". To potem spławiaj lafiryndy które miały cię w nosie i szukaj wśród młodszych. Wiek działa na twoją korzyść w przeciwieństwie do kobiet. Ich wartość na rynku matrymonialnym maleje z każdym rokiem. Uświadamiają to sobie gdzieś tak koło 26 roku życia i wtedy zaczynają chcieć stałego związku(w perspektywie ślubu) bo wiedzą że jak do 30-tki kogoś nie zaklepią to potem bardzo trudno będzie im kogoś znaleźć(uroda więdnie).

Gość gość
20:00, tylko skąd po 30-stce znaleźć wartościową kobietę? Mam wtedy brać te, które były zaliczane przez *****czy? Używane to można kupić auto, które nigdy niewiadomo jaki ma przebieg, a kobieta to inna sprawa

Gość gość
Idź do parku lub na uniwersytet i zobacz, która jest cicha i nieśmiała - zgadłeś, ta jest wartościowa

Gość gość
Dokładnie to co napisał gość nie patrz na te które szczują d...pą i cy..mi każdego faceta. Wybierz nieco mniej może atrakcyjną (ale nie paszteta szanujmy się ) a ta napewno będzie mieć nieco oleju w głowie od królowych fejsa i insta.

Gość gość
gość dziś 13:12, dokładnie tak, ja właśnie zostałem zraniony. Problem tylko taki, że potrzebuje kobiety w swoim życiu, chociażby do tego żeby założyć rodzine. Co zrobić w takiej sytuacji? x Jesli tak to nie mamy o czym rozmawiac. Nie szukam meza, tylko kogos dla kogo nie bede zapelnieniem jakiegos pustego wakatu, prawdziwą miłoscia. Zraniony pewnie zostales przez te puste k****y a nastepna juz bedzie taka z braku laku jak napisales.Ja nie mam zamiaru placic za cudze bledy, nie jestem desperatka. Wiec mozesz szukac dalej -ja z postu na 1 str z pomorza :)

Gość gość
uciekła mi literka..Moze nic nie znaczaca ale jakos tam zmienia sens zdania. "Jesli tak to nie mamy o czym rozmawiac. Nie szukam meza, tylko kogos dla kogo nie bede zapelnieniem jakiegos pustego wakatu, A prawdziwą miłoscia. Zraniony pewnie zostales przez te puste k****y a nastepna juz bedzie taka z braku laku jak napisales.Ja nie mam zamiaru placic za cudze bledy, nie jestem desperatka. Wiec mozesz szukac dalej -ja z postu na 1 str z pomorza usmiech.gif"

Gość gość
Nie rozumiem co takiego złego napisałem. Kto mówi o jakimś wakacie? Zostałem w przeszłości zraniony, ale co to ma wspólnego z naszą ,,znajomością”? Chyba każdy z nas ma jakąś przeszłość. Przecież wiesz, że szukam prawdziwej miłości i to chyba normalne, że chciałbym, żeby moja miłość w przyszłości została moją żoną

Gość gość
Może masz trochę racji. Jak sobie to teraz przeczytałem, to faktycznie mogłaś zrozumieć to nie tak jak miałem na myśli. Daj mi szansę wytłumaczyć Ci to na spokojnie. Chyba nie chcesz rezygnować przez jakieś nieporozumienie

Gość gość
Ja też nie jestem jakimś desperatem, więc jeżeli nie chcesz to trudno. Wiedz jednak, że czekałem na Cebie cały dzień i tak trochę smutno teraz

Gość gość
Szkoda, że tak szybko z Ciebie zrezygnowała

Gość gość
gość wczoraj Jedyna sensowna, szczera i prawdziwa odpowiedz. Autorze tez jestem porzadny i tez do 30 bylem wrecz niewidzialny. Teraz mam 10 lat mlodsza dziewczyne ale co najwazniejsze porzadna tak samo jak ja.

Gość gość
gość dziś Czyli jak miałeś 20 lat nie mogłeś wyhaczyć laski w wieku 20 lat, bo były niepoważne, a teraz masz 30 lat i kobietę w wieku 20 lat poważną? Weź leki lub odstaw tico bierzesz, bo 0 logiki

Gość gość
gość dziś ale mu doje&bałeś

Gość gość
Trochę prawdy w tym jest

Gość gość
Za bardzo kalkulujesz i bateria sie wkrotce wyczerpie. Bedzie gorzej, ze nie powiem beznadziejnie, brak Ci nabialu jaki powinien miec normalny facet. To sie ma, albo nie.

Gość gość
Autorze, wzrost? Tyle o sobie napisałeś, charakter, zwyczaje, upodobania, oczekiwania wobec partnerki a nie napisałeś najważniejszego, jak w takim razie chcesz mądrej dyskusji?

Gość gość
Autorka wpisów z 6 września i "skarbeczek" przynajmniej z tego co pisze. Fajny fragment ".....Nie potrzebuję się podobać innym mężczyznom, pragnę tylko być oczkiem jednego mężczyzny i jemu się tylko podobać, nie chcę flirtować z innymi, nie obchodzą mnie..."To dziś rzadkość bo laski dziś strojem wręcz krzyczą: przeleć mnie. A wiele z nich jakby brało udział w zawodach o wywołanie jak największej ilości erekcji u obcych facetów. Autorze zatem radzę ci do dzieła popisz z nią ,może potem się spotkaj. Widzę w niej materiał na świetną partnerkę o ile oczywiśćie i wizualnie sobie przypadniecie do gustu.

Gość gość
wczoraj 21:45, doskonale wiem, że taka kobieta to idealna kandydatka na żonę, a żeby znaleźć taką, to trzeba naprawdę mieć szczęście. Tylko, że ja przecież chciałbym popisać, ale cóż zrobię skoro się nie odezwała?