Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się głupio w obliczu męża

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż pracuje od 8 do 16 w firmie budowlanej. Ja pracuję znacznie ciężej od niego, w księgowości. Niestety zarabiam tylko 2,5 tys, a mój mąż ma miesiące, że zarabia sporo ponad 10 tys. Wiadomo jest koniunktura, nigdy nie docina mi z powodu zarobków, zawsze mogę kupić, co chcę. Po prostu mi głupio, że faktycznie to on mnie utrzymuje, a ja zarabiam ochłapy.

Gość gość
a czemu czujesz sie glupio?od poczatku swiata normalnie to chlop utrzymywal rodzine a baba siedziala w domu z dziecmi.taki jest porzadek swiata.teraz lewactwo chce rozbic rodzine i dlatego robi z kobiet osly robocze,ktore nie Maja czasu zeby porzadnie Zajac sie dziecmi i rodzina.

Gość gość
Tyle ze majac 50 czy 60 lat nadal mozesz pracowac, w biurze, czysto, bezpiecznie, wygodnie On w tym wieku moze stracic zycie na budowie, zdrowie, i dochody do konca. Sypia bóg wie jak, szcza na krzak, itd. Pyły, kurze, azbest, styropuan, klej, puanka Dobrze że chociaz zarabia 10. a nie 3.000

Gość gość
W obliczu męża? Nie powinnaś. Jak się mam czuć ja, też po studiach ekonomicznych, a wynagrodzenie połowę Twojego?! Dwa razy gorsza?!

Gość gość
Wysokosc pensji nie swiadczy ani o naszej madrosci ani o naszej wartosci Jestes madra ?! w obliczu milionow bezrobotnych, rolników, Kambodżan, Birmanek itd.

Gość gość
Mój mąż nie pracuje na budowie, raczej w przygotowaniu projektów.

Gość gość
Striptizerki zarabiaja tez wiecej i co? Wybralas normalna godna prace. A to ze facet w polsce ma lepsze mozliwosci finansowe za to samo stanowisko to tez inna sprawa. Nie kobiet wina, wiec winne czuc sie nie powinny.

Gość gość
Czuję się głupio w obliczu męża Juz samo to slowo w OBLICZU mowi o tobie ze jestes slaba harakterem pracuj nad dowartosciowaniem i wiare w siebie.

Gość gość
Dużo zarabia bo ciężko pracuje.Robole teraz dobrze zarabiają.

Gość gość
Rob kariere w zawodzie zebys doszla do bieglego ksiegowego, wtedy tez bedziesz dobrze zarabiac.