Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryzyz dnia 3ciego w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość
Moja trzylatka od pierwszego dnia bez płaczu, wstaje rano chętnie i chce isc do przedszkola. Zobaczymy czy tak już zostanie czy przyjdzie kryzys. Inne maluchy bardzo płaczą jak mamy je zostawiają i potem jak odbierają. Zauważyłam że dla czterolatka pójście do przedszkola jest dużo latwiejsze, jednak rok życia dla dziecka to kawał życia. Wszystkie dzieci jakie znam , ktore poszly do przedszkola dopiero jako cztetolatki dobrze zniosly ten czas i nie bylo problemu.

Gość gość
Zgadzam się. Cztetolatek łatwiej znosi rozłąkę i ogólnie bardziej rozumie całą sytuację związaną z przedszkolem.

Gość gość
Obu moich synów zapisałam do przedszkola jak mieli 3 lata, ale okropnie przeżywali rozłąkę. Ja tez i dałam im czas w domu. W tym roku młodszy poszedł jako 4 latek i jest super. Zadowolony. Starszy poszedł w tym samym wieku i tez nie było problemowz

Gość gość
Moja corka poszla teraz od wrzesnia do przedszkola ma 4 latka jest zachwycona. Wszystkie dzieci w jej grupie 15 psobowej sa jak narazie pogodne nie grymasza przy rozlace z mama Co do 3 latkow slychac ich placz przerazliwy wrecz juz od progu przedszkola. Szkoda mi tych maluszkow oby szybko sie przyzwyczaily.