Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się wziął stereotyp ze ukrainki są piękne ?

Polecane posty

Gość gość
Miranda kerr to nie jest brunetka bo ma jasną cerę jasne oczy i brązowe włosy

Gość gość
Zreszta ja sama nie jestem do końca Polka A moje ciemniejsze koleżanki śmieją się z Polaków jak już gustują w białych to tylko Skandynawia, Niemcy bądź Rosja ;-) Chyba, ze jakaś desperatka. Polacy nie podniecają kobiet w ogóle.

Gość gość
Ten debil to nawet typów urody nierozróżnia :D Miranda Kerr jest biała szatynka o niebieskich oczach :-) A te indyjskie aktorki to już ciemnoskóre kobiety a nie brunetki, frajerze Hahaha

Gość gość
Ja np mam dwie znajome z Ukrainy....stwierdzily ze polscy faceci sa jeszcze brzydsi od Ukraincow....

Gość gość
Bo Ukraińcy są mega slodcy te ich lekko skośne oczy , kwadratowe szczęki

Gość gość
[09:57 nie wszystkie latynoski są włochate, tak jak nie wszystkie polki są mało owłosione na ciele. Słowianki nie są złe, ale też nie są wszystkie delikatne z urody i kobiece.Za dużo generalizujesz. 10:02] Sorry, ale nie na sensu żebyś wypiwiadala się o własnej płci bo kompletnie się nie znasz na urodzie kobiecej i co lubią mężczyzni. Ach,nastolatki takie jak ty może preferują delikatnych facetów, ale też lekko męskie kobiety jakie wkleiłas.

Gość gość
Co? Przecież to Nie ja wklejałam te zdjęcia tylko jakiś facet. Ja napisałam jakie kobiety są w moim mniemaniu atrakcyjne a zdjęć żadnych nie dodawałam. Lepiej zobacz czy Rusek nie odpisal

Gość gość
Zreszta Ty tu pisalas o preferencjach swojego obleśnego brata polaczka który wzial jakaś biedna przeciętna Ukrainkę ;-) pamiętaj, gust polskich brzydali się nie liczy.

Gość gość
10:23 Nie. Mam ciemny typ urody Nie rozumiem na co ta ironia Tak, ona jest męska. Ma nieduże usta, Żuchwa za długa, czoło męskie No mnie się nie podoba

Gość gość
Ta z czerwonymi ustami jest mega obrzydliwa , spiczasta broda i wary jak murzynka

Gość gość
Przecież oba ma właśnie małe usta za małe Przez te małe usta i długa żuchwę wyglada męska plus te oczy jakoś tak blisko osadzone

Gość gość
Od kiedy ukrainki sa piękne? To jest mit. Widziałam w życiu duzo ukrainek i one sa szczerze niezadbane.

Gość gość
Czoło powinno stanowić 1/3 twarzy a u tej z pierwszego zdjęcia czoło stanowi jakieś 80 % :D :D :D

Gość gość
10:24 może ona sama jest ukrainką czy coś 10:27 jakie zazdrośnice :o pozwólcie, że ja jako mężczyzna lepiej znam się na urodzie żeńskiej, wy nie jesteście wystarczająco obiektywne i wypisujecie głupoty. Jeśli ona jest męska, to wy jesteście męskie do kwadratu

Gość gość
10:32] też nie widzę rewelacji, na ogół to takie myszy w swetrach te co widziałem nie zrobiły na mnie wrażenie, były przeciętne ale pewnie jest też pełno atrakcyjnych.

Gość gość
10:33 to nie mów debilu " Polacy " tylko " ja" bo nawet mój kolega który sam jest brunetem mówi że czarny kolor włosów to najgorszy bo ma go 90 % globu i on patrzy tylko za jasnymi szatynkami i blondynkami

Gość gość
A brunetki są bardziej męskie bo mają dużo więcej testosteronu niż blondynki u których jest więcej estrogenu czyli żeńskiego hormonu

Sama nie wiem, przecież od zawsze wiadomo, że najładniejsze są Polki :-)

Gość gość
Tez męska taka

Gość gość
chomikowi sie wydaje, ze jak ma nalana, pyzata, wiejska fizjonomie, to jest norma piekna:D https://www.youtube.com/watch?v=iNflq9U_yfg nie poplacz sie, pospolita swinko morska. i tego swojego "kolege" - jesli nie jest zmyslony - przestan zanudzac wlasna atencja i potrzeba podbudowywania wlasnego ego:D zreszta jesli nie jest zmyslony to i tak wiadomo, jak takie "a kolega powiedzial" dziala:D i na koniec - jak najszybciej dorosnij psychicznie dzieciaczku, moze uda ci sie wyrosnac z bycia ukochana coreczka tatusia i realnie zaczniesz swiat postrzegac. a przedewszystkim przestan dyktowac mezczyznom co im sie podoba a co nie, kalarepko.