Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony trzyma pamiatki po byłych...co sądzicie...wg mnie to nie fair

Polecane posty

Gość gość

To nie z nimi życie będzie miał a ze mną...chciałabym aby się ich pozbył a on nie chce :( Najgorsze jest to że ma po byłej dziewczynie samochód co na spółkę kupowali i zostawiła mu.

Gość gość
a ile ma lat?

Gość gość
no to trochę niedojrzałe. Pytanie jednak brzmi, czy gadałaś z nim o tym? Bo jeśli nie to po prostu on może traktować te rzeczy jak śmieci których mu się nie chce wyrzucić. Kobiety sa bardziej sentymentalne, a dla niego to po prostu może nie mieć znaczenia. Z samochodem się nie przejmuj. To z kim go kupił na współkę nie ma już znaczenia. Liczy się to, co teraz jest między wami.

Gość gość
DLaczego mialby sie pozbywac? To tylko pamiatki z czesci jego zycia, to nie znaczy ze rozpamietuje. Ja tez mam rozne rzeczy po bylych bo sa sentymentalne ale nie mysle o nich w ten sposob.

Gość gość
hehehhe ja mam pudełko z prezentami albo jakimiś drobnymi rzeczami od byłych chłopaków i kolegów. Moj mąż o tym nie ma pojęcia. Ale ja należe do tej grupy osób które lubią wspominać więc raz na jakiś czas, gdy przyjezdzam do rodzinnego domu to otwieram to pudło i sobie przypominam. Zawsze się śmieje z siebie i ciesze się z tego, że wybrałam najlepszego faceta na świecie.

Gość gość
Samochod to nie wspolne zdjecie. Mieszkania po rozwodzie tez mialby sie pozbywac? Moze pralki w ktorej prala swoje majtki? A moze kanapy na ktorej uprawiali seks? Moze najlepiej niech tynk ze scian zedrze i podlogi pozrywa bo tego dotykaly :D

Gość gość
A hooj ci do tego co on trzyma w pudełku pod łóżkiem. Nikt ci nie broni wspominać przeszłości

Gość gość
gość dziś Samochod to nie wspolne zdjecie. Mieszkania po rozwodzie tez mialby sie pozbywac? Moze pralki w ktorej prala swoje majtki? A moze kanapy na ktorej uprawiali seks? Moze najlepiej niech tynk ze scian zedrze i podlogi pozrywa bo tego dotykaly smiech.gif xxxx w punkt co innego karta urodzinowa, a co innego auto

Gość gość
Ja mam sporo bizuterii od bylego narzeczonego, w ktorej chodze bo mi sie podoba. Mam tez pierscionek zareczynoowy, ale w nim nie chodze oczywiscie. Tyle ze ja nie mam aktualnie faceta. Nie mniej jednak tej bizuterii sie nie pozbede. Sentymentu nie mam. Traktuje je jak zwykle blyskotki i tyle :)