Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wybieracie facetów którzy myślą o was długoterminowo

Polecane posty

Gość gość

robią plany na przyszłość czy takich gdzie nie wiecie dokąd zmierza wasz związek?

Gość gość
jeśli kobieta dostarczy im odpowiednich bodźców ( i odwrotnie)to długooo o niej nie zapomną :)

Gość gość
Nie bo to zwykle prawiczki isię katolicy

Gość gość
Nie wybrałabym faceta co do którego miałabym silne wątpliwości, gdzie nie wierzyłabym że może być z tego coś poważniejszego. Ja nie szukałam seks przygód czy kilku miłych chwil, tylko partnera na dłużej a może i na życie. Takiego poznałam i z takim żyje.

Gość gość
Najwyraźniej takich nie wybierają, bo czas leci a ja ciagle jestem sam

Gość gość
Czy istnieją w ogóle faceci którzy chcą mieć żonę i dzieci, stabilny dom czy każdy tylko chce się spotykać i dopiero potem myśli czy chce coś stałego czy nie?

Gość gość
Tak, ja chce mieć żonę, dzieci i dom, ale to chyba logiczne, że najpierw trzeba się spotykać, żeby zobaczyć czy chce się tego wszystkiego właśnie z tą osobą

Gość gość
wiadomo chodzi mi o to czy są faceci którzy w ogóle zakładają opcje czegoś stałego

Gość gość
Ja w ogóle nie zakładam opcji czegoś nie stałego. Jeżeli stwierdzam, że dana kobieta nie nadaje się na żonę czy matkę, to nie zamierzam w żadnym wypadku tego rozwijać, bo po co tracić czas swój i tej kobiety i jeszcze w dodatku dawac nadzieje

Gość gość
To jesteś normalnym facetem szkoda ze takich nie znam

Gość gość
Chyba jednak nie jestem normalny, bo jestem sam. Marzę o tym, żeby poznać kobietę, która będzie do mnie pasować, ale niestety takich chyba jest kilka na cały świat

Gość gość
Wszystko zalezy od danej osoby, ci co szukaja na chwilę wiadomo że szukają przyjemności, obecnie coraz później faceci (ale nie tylko) zaczynają szukać kogoś na poważnie, jeszcze kilka lat temu było inaczej. Większość juz po 20stce chciała kogoś mieć w powaznej relacji. Zmieniają się czasy i zmienia sie myślenie. Coraz mnie osób chce się deklarowac przed 30 stką, zwłaszcza w dużych miastach.

Gość gość
a czy taki facet który jest już po 30 i się obudzi ze chce mieć żonę nie będzie szukał takiej która będzie od niego dużo młodsza?

Gość gość
To juz zalezy, na pewno są tacy dla których pierwszym wyznacznikiem będzie wiek, dla innych niekoniecznie. Znam przypadki gdzie facet po 30 wiazał sie z kobieta po 30, nawet kilka lat starszą. Ci co patrzą z obsesja na wiek i młodość im stają się starsi tym młodszych kobiet szukają (nawet kilkadziesiąt lat różnicy).

Gość gość
Przegryw doradza przegrywowi to musi być inspirujące.

Gość gość
ja szukam kobiety na powaznie od 19 roku zycia, ale jakbym byl bogaty i slawny to bym uzywal zycia

Gość gość
Czy wybieracie facetów którzy myślą o was długoterminowo? tak, tylko i wylacznie takich, ktorzy sie jasno okresla i zdeklaruja

Gość gość
a gdy spotykacie sie z facetem a on nie mówi o żadnych planach na przyszłość wobec was?

Gość gość
wtedy trafia co najwyzej do szufladki kolega