Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzezany penis loose low, wiecie jak wyglada?

Polecane posty

Gość gość

Odróżnilybyscie od normalnego, nieobrzezanego? Low and loose to obrzezanie europejskie i w spoczynku wygląda normalnie. Miała którąś partnera z takim?

Gość gość
Czyli ser generuje w dalszym ciągu? To po co takie obrzezanie? Obrzezuje się właśnie po to żeby żołądź był suchy i nie produkował sera

Gość gość
Low and Loose to najczęściej wybierany przez Europejczyków rodzaj obrzezania. W tym przypadku usuwa się większą część wewnętrznej powierzchni napletka. Ilość pozostawionej skóry sprawia, że pokrywa ona żołądź, gdy penis znajduje się w stanie spoczynku. Fałd skóry osłania wówczas głowę penisa. W trakcie erekcji możliwy jest ruch skóry wzdłuż trzonu penisa, gdyż skóra na trzonie pozostaje dosyć luźna. Blizna znajduje się na wewnętrznej części napletka. Linia cięcia operacyjnego przebiega zaraz za żołędzią. Ten typ obrzezania zapewnia maksymalną funkcjonalność napletka, ponieważ usunięta zostaje tylko niewielka jego część. Dlatego obrzezanie typu Low and Loose określa się mianem obrzezania częściowego. Ja takie mam

Gość gość
Ja nie wiem czy mam low and loose czy high and loose. Kobiety by wiedziały?

Gość gość
Ja mam pełne obrzezanie i nie widze sensu żeby mieć częściowe, przecież higiena w dalszym ciągu jest katastrofalna mając napleta, a ja po całym dniu w pracy dalej pachnę porannym mydełkiem

Gość gość
Po co skoro ser dalej się robi?

Gość gość
Syr to ty mosz wełbie:-D

Gość gość
warto obrzezac czesciowo dla higieny i estetyki, a calosciowo nie warto, bo zoladz dretwieje

Gość gość
warto obrzezac czesciowo dla higieny i estetyki, a calosciowo nie warto, bo zoladz dretwieje