Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu mamy z terminem na wrzesień? Jak sie czujecie?

Polecane posty

Gość gość

Mi latają takie swiecace kropki przed oczami kilka razy dziennie,w nocy obudziłam sie cala spocona i rozpalona pomimo ze bylo 19 stopni i bylam cala odkryta, jak dostaje skurczu to nie moge mowic ani oddychac , tak mi sie spina brzuch jakby mial wybuchnąć. Termin mam na koniec września

Gość gość
Dziwne, ja mam na 10 termin, a wczoraj byłam na siłowni o.O Twoje objawy nie są normalne, do szpitala amrsz!

Gość gość
Na siłownie? Ciekawe....

Gość gość
No tak, całą ciąże byłam aktywna :) Ciąża nie jest chorobą, idź lepiej do lekarza, bo to nie ejst normalne

Gość gość
Chodzę do lekarza mowilam mu o tym,bylam u okulisty, neurologa mówiłam ze mi duszno, czasami oblewjają mnie poty, robi mi sie slabo ale wynimi mam w normie.

Gość gość
To zazdroszczę ze dalas radę chodzić na silownie ja lo wejsciu na piętro ledwo oddycham i ogolnie do niczego sie czuje

Gość gość
A jakie masz cisnienie i puls? U mnie takie sytuacje wychodziły to sie okazało, że mam problemy z serduchem. U mnie ciąża była planowana także się dobrze przygotowałam i "posprzątałam" organizm z wszelkich braków, uszczerbków etc