Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piersi po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, jak bardzo zmieniły się wasze piersi po przebytej ciązy/ciążach? Jesteście zadowolone z ich aktualnego wyglądu, czy wolałybyście te z przed narodzin dzieci?

Gość gość
Jeszcze nie urodziłam, a już wiem, że wolę sprzed ciąży. Teraz są obwisłe bo urosły do 80G i mają rozstępy, a przed ciążą jędrne 70E bez skazy!

Gość gość
U mnie jest tragedia niestety. Jestem strasznie niezadowolona

Gość gość
Nie zmienily sie w ogole. Po prostu o nie dbałam, a predyspozycje do rozstepów mam ogromne :)

Gość gość
Będę chyba w mniejszości ale wole moje piersi teraz niż z przed ciąży. Po pierwszej ciąży mój biust praktycznie nie uległ zmianie. Natomiast kiedy cztery lata potem urodziłam kolejne dziecko, po okresie karmienia moje piersi nie dość, że się powiększyły to ładnie się zaokrągliły. Bałam się, że ten efekt szybko przeminie, ale odpukać, minęły już 3 lata a piersi nadal wyglądają pięknie.

Gość gość
Ciąża to nic w porównaniu do kp.Te co kp długo próbują wmówić innym WBREw LOGICE że długie kp jest cool a cyckom to obojętne... Na chłopski rozum balon który się dmucha, spuszcza powietrze i tak w kółko 1000 razy będzie taki sam jak ten nadmuchany raz? Ciąża to luz, kp to masakra

Gość gość
gość dziś Ciąża to nic w porównaniu do kp.Te co kp długo próbują wmówić innym WBREw LOGICE że długie kp jest cool a cyckom to obojętne... Na chłopski rozum balon który się dmucha, spuszcza powietrze i tak w kółko 1000 razy będzie taki sam jak ten nadmuchany raz? Ciąża to luz, kp to masakra x Bzdura. U mnie w ciazy nie zmienily sie nic. Karmiłam ponad 3 lata i wystarczy dbać i nie przepełniać. Co prawda przez pierwsze 4 miesiace chodziłam praktycznie wszędzie z laktatorem, ale opłaciło się. Mąż robił mi od początku ciązy codziennie masaże, przez okres karmienia piersią też i to też dużo dało :) Wystarczy dbac :)

Gość gość
Mam trójkę dzieci, każde karmiłam około roku piersią. Fakt po drugim zaczęłam dbać o cycki - kosmetyki ujedrniające i przeciw rozstępom do biustu oraz ćwiczenia wspomagające też biust typu pompki albo deska. Czasami wydaje mi się, że mam jedrniejsze piersi niż przed ciążami.

Gość gość
Rozmiar został (w sumie niestety, bo miałam i mam malutkie - 65F), ale stały się takie "puste" u góry i większość staników sprzed ciąży źle leży (nie pasuje krój...). Jak nieraz widzę dziewczyny przebierające się na siłowni czy basenie to wiem, że mogłoby być dużo gorzej, więc w sumie nie narzekam.

Gość gość
Po pierwszej ciazy sporo urosly ale byly fajne, ksztaltne i spokojnie moglam bez stanika chodzic. Po drugiej urosly jeszcze bardziej i niestety spitkaly sie z grawitacja. Bez stanika ani rusz. Nie sa mocno obwisle i sa okragle to plus. Jednak wolalabym te sprzed drugiej ciazy.

Gość gość
Gorsze. Trochę mniejsze i mniej jędrne

Gość gość
16:05 a jak dbalas? Co ci pomagało?

Gość gość
Moje po pierwszej ciąży właściwie się nie zmieniły, ale po drugiej oklapły o kilka centymetrów. Nie jestem za bardzo zadowolona, ale widziałam gorsze przypadki.

Gość gość
Moje po czterech ciążach nie wyglądają jak na początku. Są co prawda większe, bardziej zaokrąglone ale mniej jędrne i nieco obwisłe. Mimo to tragedii nie ma i ogólnie jestem z nich zadowolona.

Gość gość
Po urodzeniu i w trakcie karmienia dbałam o piersi, a także regularnie ćwiczyłam. Wolę mój biust teraz niż z przed ciąży.