Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zadowolone małpy pisowskie

Polecane posty

Gość gość

Rośnie spożycie alkoholu w Polsce. "Jest najwyższe od XIX wieku"

Gość gość
Potężny wzrost spożycia alkoholu w Polsce. Terapeuta wskazuje na 500 +

Gość gość
3 mln Polaków pije alkohol "nadmiernie i szkodliwie" Rośnie spożycie alkoholu w Polsce. Z danych Polskiej Agencji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych wynika, że z każdym rokiem pijemy coraz więcej alkoholu. To stawia nas w czołówce krajów w Europie.

Gość gość
Z roku na rok rośnie spożycie alkoholu w Polsce. Problem jest o tyle alarmujący, że po alkohol sięgają coraz młodsze pokolenia.

Gość gość
Dzisiaj po pracy wypiję cztery browarki i możesz mnie cmoknąć :-D

Gość gość
Alkohol jest pyszny. Ja piję co drugi dzień i jestem zadowolona. Po pijanemu też jeżdżę i nikt mi nic nie zrobi. Policja jest bezsilna.

Gość gość
Ty się pieklij na forum, a ja wieczorem usiądę z kieliszkiem wina. Ale za swoje, nie za 500+,bo na dziecko nie dostaje i jakoś nie płaczę z tego powodu.

Gość gość
według twojego zarzutu w Polsce piją tylko rodzice conajmniej 2 dzieci i więcej. Bezdzietni i rodzice jedynaków to w Polsce sami abstynenci. Hahaha.

Gość gość
dziś według twojego zarzutu w Polsce piją tylko rodzice conajmniej 2 dzieci i więcej. Bezdzietni i rodzice jedynaków to w Polsce sami abstynenci. Hahaha. xxxxxxx xxxxxxxxx Nie wg tej małpy pisowskie , bezdzietni i rodzice jedynaków pili bez umiaru , natomiast wzrosło spożycie bo zaczęli pić rodzice co najmniej 2 dzieci , zj****y łeb na maksa ma typiara , ale beke mam z niej .

Gość gość
Jakas bezplodna rzucila tematem,no i pewnie zbladla,bo sie okazalo,ze w Polsce wszyscy pija,nie tylko PiS-owcy.

Gość gość
to jest normalne że grą większośc***iją ci co dostają za darmo pieniądze, albo ci co kradną, bo osoby które ciężko pracują na każdą złotówkę to szkoda im je wydawać na alkohol

Gość gość
codziennie idąc do pracy przeklinam to 500+, 1000+ itp. socjal