Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Technik administracji czy to ma sens ?

Polecane posty

Gość gość

Nauka w szkole policealnej co wiecie napiszcie prosze czy to trudny kierunek , czy jest tam duzo matematyki, no i czy sa trudne egzaminy dz za odpowiedzi

Gość gość
wszystko zależy Polki studia zdają na politechnice, a ty sie gupim techmikiem martwisz humanistycznym w dodatku

Gość gość
Ja po technikum administracji zrobiłam jeszcze szkolenia z księgowości w trakcie pracy. Zaczynałam jako sekretarka teraz w księgowości pracuje. Nie narzekam. I cieszę się że na studia nie poszłam bo to jednak więcej lat niestety.

Gość gość
Duzo tam nauki i jak z ta matematyka czy bende sie duzo uczyc w domu , bo to szkola zaoczna

Gość gość
99% kierunków i ich poziom to kpina. Nawet na studiach medycznych ludzie za frajer czasem zdają, zwłaszcza jak mają kasę. Po drugie czy to mata czy cokolwiek innego najczęściej tego nie kumamy bo nauczyciele nas nie uczą tylko odwalają pańszczyznę od 1 klasy podstawowej. Ja miałam problemy z matą przez całą podstawową edukację, bo miałam takich debilnych nauczycieli, a skończyłam Politechnikę i śmiać mi się chcę jak patrze wstecz jak jakiś idiota na twojej drodze edukacji potrafi na siłę zagmatwać komuś życie.