Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa i koszulka z napisem Konstytucja

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w niewielkiej miejscowości [25 tyś. mieszkańców] Dzisiaj wpadliśmy do teściowej[emerytka]uzgodnić odbiór naszego syna ze szkoły 2 razy w tygodniu, to na razie, bo plan lekcji zmienia się . Teściowa owszem chętna, ale zapowiedziała, że gwarancji na odbiór dziecka nie da bo nie jest pewna kiedy policja po nią przyjdzie. Wymalowała odręcznie na białej koszulce ten zakazany napis i ma zamiar w tej koszulce jeździć na rowerze. R Ręce opadają.

Gość gość
Super babka! Tak trzymać! KonsTYtucJA!

Gość gość
Brawo tesciowa!

Gość gość
Super babka!

Gość gość
Haha biedna jesteś.

Gość gość
Dlaczego ręce opadają? To dobrze, że komuś nie podoba się łamanie konstytucji. Tobie to pewnie jest obojętne, bo nawet nie rozumiesz, o co chodzi.

Gość gość
Konstytucja!

Gość gość
Prawidłowo, fajna babeczka :D

Gość gość
Wy to jednak tępe jestescie.

Gość gość
Teściowa super laska, autorka tępa dzida, a w sprawie dzieciaka, odbieraj go sobie sama.

Gość gość
Szkoda jeśli to prowo, chciałabym mieć taką teściową ....

Gość gość
Przecież kafeteria to gazeta pl a ta z kolei to wyborcza czyli Michnik - Złodzieje więc dlatego takie odpowiedzi.a teraz który artykuły ko tytułuje jest łamany i uzasadnij .? Dopiero możemy pogadac

Gość gość
Konstytucji*

Gość gość
08:48 Złodzieje, to podaj przykłady, tępa dzida z ciebie i zahipnotyzowana

Gość gość
Haha :D

Gość gość
KONSTYTUCJA !

Gość gość
konstytucja!! pisobolszewia pod trybunal stanu.brawo tesciowa!

Gość gość
8.55 który artykuł konstytucji jest łamany ?uzasadnij.dopiero możemy podyskutować bo przeważnie nawet nie macie pojęcia o co chodzi. Taka prawda

Gość gość
Ja sama chodzę z koszulce KonsTYtucJA, moja mam też taką kupiła. Powiem więcej. Miałam swój udział w ubieraniu w te koszulki pomników (jakieś 9 sztuk).

Gość gość
Art. 173. Sądy i Trybunały są władzą odrębną i niezależną (!) od innych władz. A Ziobro obsadzić chce swoimi... Art. 183. 3. Pierwszego Prezesa Sądu Najwyższego powołuje Prezydent Rzeczypospolitej na sześcioletnią (!!!!!) kadencję spośród kandydatów przedstawionych przez Zgromadzenie Ogólne Sędziów Sądu Najwyższego. Gersdorf została powołana do 2020.... Art. 187 Krajowa Rada Sądownictwa składa się z: 2) piętnastu członków wybranych spośród sędziów Sądu Najwyższego, sądów powszechnych, sądów administracyjnych i sądów wojskowych Obecna, upolityczniona nawet nie spełnia tego wymogu... A to tylko 1wsze przykłady z brzegu

Gość gość
09:40 Napisałaś to samo co chciałam napisać. Od tego trzeba zacząć, bo jeśli Sądy i Trubunał zostaną obsadzone ludźmi z partyjnego nadania to będziemy w tyłku ponieważ będą mogli zrobić co im się tylko podoba.

Gość gość
09:25 Klepiesz dziobem, a nie podajesz przykładów na złodziejstwo Michnika i jego " bandy". Podaj przykłady debilu!Jak się kogoś oskarża, to trzeba mieć dowody..i takie coś chce rządzić Polakami...

Gość gość
09:52 Pewnie ogląda tvpis. Ja lubię dla beki obejrzeć wiadomości, codziennie nowy scenariusz Bareji.

Gość gość
Pis to partia dzieki ktorej Putin na Kremlu szampana pije.Pis lamie konstytucje, dzieli nasze spoleczenstwo,poniza chorych i kobiety .Pisowcy wyladuja na smietniki historii jalo zdrajcy,prostaki bez moralnego kregosupa i zlodzieje

Gość gość
Jak dla mnie Kaczynski moze byc krolem byle by terroryzmu i lewactwa nie bylo

Gość gość
a dla mnie każdy może być królem, byleby kościoła nie było i jego wiernej ciemnoty nie było

Gość gość
10:17 Dla mnie też Kaczyński może być i królem, byłyby Polak nie terroryzował Polaka ciemnoto.

Gość gość
Do autorki: Teściowa powiedziała ci nie wprost, że nie chce odbierać twojego dzieciaka bo ma ważniejsze zajęcia, a ty tylko o własnej dopie myślisz.Ktos wam kurfa ta demokrację wywalczył, a wy to tylko możecie zmarnować, dzieci tylko umiecie robić i pustka w głowach.Jak ma się dzieci to trzeba je ogarnąc samemu włącznie z tzw kariera i trzeba też coś dla przyszłości tych dzieci zrobić.

Gość gość
Precz z katolstwem, jest 21 wiek w końcu. Kler ma się nie wtrącać

Gość gość
Tak tak a jak coś się dzieje to pierwsze lecicie do księdza.nie nie j sten zwolenniczką PiSu ani platformy.wszystkie partie to koryciarze i złodzieje.