Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betka6

Lifting

Polecane posty

Gość Betka6

Ostatnio czytałam trochę o różnych metodach liftingu i zaciekawiły mnie nici. Szukam teraz jakiejś dobrej kliniki w okolicy wrocławia, najlepiej takiego który wykonuje zabieg dobrymi nićmi jak croma, newu, cara czy inne znane marki a nie podróbkami

Gość gość
Niestety nie bardzo się orientuję we Wrocławiu ale dobrze że szukasz dobrych marek. Może faktycznie niektóre mniej znane też mogą być dobre ale po co ryzykować? Ja miałam cromę chociaż zastanawiałam się nad inną kliniką gdzie używali rainbowów. Ale zdecydowałem się na te i jestem zadowolona

Gość gość
A gdzie robiłaś? Może gdzieś w Poznaniu?

Gość gość
Nie w wwarszawie. U dr radziejowskiej ona mi poleciła właśnie cromę. Ogólnie to polecam, bardzo dobry lekarz z pewną ręką

Gość Betka6
To może faktycznie warto zawęzić obszar poszukiwań do cromy. Tylko nadal przydałoby mi się jakieś miejsce gdzie je robią

Gość gośćo
Spróbuj u doktora Bagłaja. Robi cromą i jest bardzo dobrym lekarzem, warto go sprawdzić

Gość czerwonamiska
Jak na taki zabieg reaguje skóra?

Gość gośćo
Jeśli masz dobrego lekarz jak dr bałgaj i nici jak na przykład cromę to reaguj***ardzo dobrze. Zmarszczki ci zanikają i faktycznie wygląda się znacznie lepiej. Tylko trzeba uważać żeby nie trafić na patałacha i podróbki. No i jeśli chcesz robić zabieg długimi nićmi jest kilka wymogów

Gość gość
Ja się właśnie umówiłam na zabieg nićmi princess. Chciałabym już zobaczyć efekt po wszystkim :) :) :)

Gość gośćpotka
Ja miałam prawie na pewno robione tymi nici w la esthetica. Z efektu do dzisiaj jestem zadowolona :)

Gość gość
zastanawiałam się długo czytałam opinię na forach i w artykułach. Zdecydowałem się zabieg nićmi. Opcja bezbolesna. Efekt póki co lekki, zobaczymy za kilka tygodni. Nici marki princess croma.

Gość gość
Croma princess często tu pada. Wcale się nie dziwię. Plusem ich jest jakość + trwałość. Minusem cena. Ale lepiej zrobić raz i mieć dwa lata spokój niż zdecydować się na tańsze zamienniki.

Gość gość
zgadzam się właśnie to samo mi powiedział lekarz. miałam kilka nici do wyboru cenowo rzeczywiście croma były najdroższe ale wiesz wszystko ma swoją cenę.

Gość gość
lifitng nosa, policzków polecam newu albo princess croma

Gość gość
Croma PEKAO najlepsze na bezoperacyjne korekty nosa

Gość gość
robiłam ostatnio w MTT estetica właśnie princess

Gość gość
u ambroziaka tez dostanę princess?

Gość ela_kowcun
cześć kobitki. kiedyś chodziłam na różne zabiegi, stosowałam rożne cudowne kremy i nic... aż w końcu moja córcia kupiła mi to urządzenie. Zmarszczki znikły po 30 dniach,stosuje codzinnie i skórę mam jak córcia, pomogło mi też na moje nieszczęsne migreny.. żałuje że wcześniej nie zauwałyłam tego urządzonka, więc teraz z każdym się nim dzielę ! allegro.pl/produkt-do-twarzy-zestaw-hit-przeciwzmarszczkowy-i7572422867.html

Gość Marty

Bardzo fajne zabiegi  odmładzające typu termofiting, laserowe usuwanie owłosienia, zabiegi z użyciem lasera frakcyjnego oraz manicure, pedicure, żele, hybrydy, henna brwi i rzęs i wiele innych.  Ja na te zabiegi najczęściej chodzę do Kliniki Urody Klinika Maestria  w Szczecinie. 

Gość Dorota

Zdecydowałam się w zeszłym roku na lifting brwi przy użyciu nici w klinice dr Pabiańczyka w Krakowie. Jestem bardzo zadowolna także polecam

Gość elwriaka

Co do liftingu to takiego tradycyjnego się boję, ale słyszałam, że podobno efekt można uzyskać laserowo. A np Bloomea to urządzenie które łączy trzy technologie i dzięki temu też podobnie to wygląda. Czytałam trochę o tym w necie i chyba się zdecyduję. Podobno można też usunąć rozstępy w ten sposób. 

Gość KrysiaPoznan

Lifting chirurgiczny to wg mnie ostateczność. Mam 58 lat i zdecydowalam się na radiofrekwencję mikroigłową i zabiegi estgen. Skóra się wygładziła, napieła, zmarszczki poznikały. Skóra jest bardziej jędrna i gęsta - żaden lifting nie zagęści skóry, a te zabiegi to zrobiły. Postanowiłam, ze teraz regularnie będę dbac o skórę. Polecam panią kosmetolog Izabelę z salonu www.beautypremium.pl w Poznaniu

Gość madonna

Genialny lifting chirurgiczny wykonać można w Krakowie u dr Boligłowy. Bardzo pięknie i starannie przeprowadzony zabieg wyraźnie odmładza, czego przykładem jest moja własna Matka! Sama też chyba się skuszę - ale może kiedyś 🙂

Gość madonna

Genialny lifting chirurgiczny wykonać można w Krakowie u dr Boligłowy. Bardzo pięknie i starannie przeprowadzony zabieg wyraźnie odmładza, czego przykładem jest moja własna Matka! Sama też chyba się skuszę - ale może kiedyś 🙂

Gość madonna