Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starażoneczka

Mój mąż jest młodszy od mego syna

Polecane posty

Gość Starażoneczka

Mam 41 lat i od pół roku jestem szczęśliwa z dwudziestoletnim mężczyzną. Zostałam zaakceptowana przez jego rodzinę. Staramy się właśnie o dziecko. Z pierwszego małżeństwa mam syna (21 lat). JEst teraz za granicą, boję się jak on zareaguje na wieśc, że jestem z mężczyzną młodszym od niego. Jak wytłumaczyć synowi gdy wróci?

Gość gość
Buhahahahaha

Gość gość
bleeeeeeeee, prowo jak hooj i to niesmaczne

Gość gość
fajne prowo :)

Gość gość
Dlaczego prowo? Ja od 5 lat mieszkam z 20 lat młodszym mezczyzną.

Gość gość
A jaki jest w łóżku. Nie ma przedwczesnego wytry*ku? Podoba mu się z twoją ci*ka

Gość gość
Nie ma przedwczesnego wytrysku, nigdy tego nie miał. Seks czasem trwa długo czasem krócej. Tak podoba mu sie moja ci/pka, uwielbia ja bo jest ciasna. Zaspokojona ciekawość ? Odpowiedziałam ale więcej już nie będę bo to co jest u nas w łóżku i u innych ludzi nie powinno cię interesować. Zboczenczy tylko wypytują o sprawy intymne.

Gość gość
To chyba nie widział takiej młodej Ci*ki. Ty jesteś ciasna w tym wieku. Śmiech. Daj spokój takiemu młodemu stara łupo. Złapałas go na ci*ke bo może nigdy nie próbował. Daj mu spokój. Zaraz będziesz siwa a on będzie chciał a Ty sucha w poc*wie. Dlaczego nie chcesz w Twoim wieku? Stara dewoto.

Gość gość
Faktycznie daj młodemu spokój stara. Chwyć się w Twoim wieku. Jesteś zboczona.

Gość gość
Ha,ha będą razem chodzili na dziewczyny do pubu a Ty do garow i do prania i sprzatania. Stara komputera.

Gość gość
Wiem, ze prowo, ale... Wy wylniale prawiki i wasze pdowojne standardy. 40 latka i 20latek to niesmaczne Ale juz stary spocony 40 letni cap i 20latka to akceptujecie :O

Gość gość
gość dziś Z tego co piszesz to widać, ze ty nigdy żadnej ci/pki nigdy nie widziałeś, ani starej ani młodej. Moj mezczyzna już młoda ci/pke widział ale nie jest takim dnem jak ty aby wybierać kobiete po ci/pce.

Gość gość
Ani tego a ni tego nie akeptuje. O czym Ty rozmawiasz z 20 latkiem. Jakie macie wspolne tematy. Przecież Ty już niedługo będziesz chodziła tylko do lekarzy. Ale młody poćwiczyć na starej pi*zy i pójdzie w długą. Jak Ty z nim wyglądasz. Masz już pierwsze zmarszczki a on młody ogier. Opanuj się.

Gość gość
Każdy żyje najlepiej jak potrafi. Jeżeli autorce tak się podoba to super :)

Gość gość
Ty w takim wieku i rozwodka to szukaj w podobnym wieku a dziecku daj spokój. Mamusia ciasna z prawiczkiem. Kpina.

Gość gość
Jak go poznalas. Może był u Twojego syna po książki do szkoły??? Zaciagnelas go do łazienki i pokazałaś swoje walory?

Gość gość
Ru/chaj/cie się a będzie wam dane.

Gość gość
4.14 40 letnia kobieta może mieć lepsza cipke od młodej siksy. Mam 40 lat jednego męża od 15 lat. To jedyny partner. Kochamy się bardzo rzadko. Urodziłam przez cesarskie cięcie. Moje miejsce intymne nie zmieniło się nic a nic :)

Gość gość
Do 6:20. Nic się ci*ka nie zmieniła. Przecież zarost masz inny. Mniej włosków i wargi są inne niż 20 lat wcześniej. Przecież sluzu masz mniej. Nie przesadzaj. I inaczej pachnie. Trochę już stażyzna.

Gość gość
gość dziś Co cię tak interesuje o czym ludzie rozmawiają w związku, może sam sie pochwalisz. Twoja opinie o naszym wyglądzie mamy tam gdzie słońce nie dochodzi. Jestesmy razem 6 lat z czego 5 lat razem mieszkamy i jakoś nie zanosi sie na rozstanie. Lepiej młode naiwne ostrzegają przed ćwiczącymi na nich przez góra 2 lata ogierami.

Gość gość
To dlatego nie na chłopaków dla mojej córki jak taka lafirynda bierze się za młodzież .A kysz. Zawrócić tak stara du*pa młodemu w głowie. A ciekawy jestem jak żyła z ojcem jej syna. Odpowiedz.

Gość gość
gość dziś Nie przesadzaj stary moralisto. Corka nie może znaleźć sobie chłopaka bo pewnie brzydka i wredna jak tatuś. Ja nie jestem autorką i nie mam dzieci ani byłego męża.

Gość gość
to prowo jest też wyżej i było wcześniej na uczuciowym. Slabe prowo, zresztą to wymyślony kochanek, nie żaden mąż.

Gość igość
a ja mam lekarstwo na te wasze wszystkie problemy z różnicą wieku, gdy mówiłem o tym innym to myśleli że to niemożliwe i dlatego to nie jest dla każdego

Gość gość
Nie sadze aby to było prowo choc by dlatego, ze autorka drugi raz napisała taki sam temat bo w tym same tylko wyzwiska od starych lafird i zboczonych rur a zero odpowiedzi na temat. Ja tez jestem w związku z 20 lat młodszym mezczyzą tylko ja nie mam dzieci i byłego męża a i tak wylano na mnie rynsztok choc ja tu żadnej rady nie szukam bo nie mam problemów w swoim związku i dlatego, ze na kafe to w większości margines społeczny.

Gość gość
03'45 jak od 5u lat mieszkasz z 20-latkiem, to on był chyba twoim adoptowanym dzieckiem? he he Piętnastolatek i 35-latek, niesmaczne to. Do szkoły go swoim autkiem odwoziłaś i lekcje z nim odrabiałaś? Liczę,że to prowo.

Gość gość
35-latka* miało być oczywiscie

Gość gość
a ślub kościelny macie ??

Gość gość
gość dziś Jeszcze raz. Nie jestem autorką i nigdzie nie napisałam ile mamy lat. Jestem sporo starsza od autorki.

Gość gość
ok,rozumiem. Tak czy siak to młodziak, w tym emocjonalny, życiowy, pewnie bez mieszkania/ kasy swojej wystarczającej do bycia w związku/ itp. Twoje zycie, twoje wybory.