Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

silowania

Polecane posty

Gość gość

silowania

Gość gość
Czy to mozliwe ze wlasnie nadmiar cwiczyn na silowni moze miec wplyw na sex a dokladnie na meskiego penisa ? mam wrazenie a raczej jestem pewna ze Jego penis dziala gorzej albo troche zmiejszyl sie ( lub nie staje na maxa ) czesto tez nie jest taki bardzo twardy jak byl kiedys , zdarza sie ze mietki sie robi w czasie sexu co nigdy nie zdarzalo sie . Poza tym On nie ma prawie teraz ochoty na sex

Gość gość
To nie siłownia. To sterydy.

Gość gość
Jakie sterydy ? z tego co mowi i przysiega to nic nie bierze . od prawie 2 lat cwiczy 3-4 w tygodniu , wczesniej mniej

Gość gość
tak to przez sterydy , one wplywaja na meskosc

Gość gość
Same ćwiczenie nie wpływają, tylko sterydy i inne suplementy

Gość gość
Nie raz z nim o tym rozmawialam i twierdzi ze nie bierze sterydów , ale coraz bardziej niepokoi mnie stan jego penisa i brak ochoty na sex . Nie chce miec za meza impotenta

Gość gość
Musi porzucić siłkę. Też kiedyś ćwiczyłem. Kobiety na mnie leciały, ale ja w ogóle na seks nie miałem ochoty :/ to od nadmiaru testosteronu, który znajduje ujście tylko przy wyciskaniu

Gość gość
To nie facet tylko zwój mięśni z mózgiem o konsystencji ciasta na naleśniki !!!

Gość gość
gość dziś Ale nie miales ochoty czy miales tez problemy z penisem ? brak lub slabsza erekcje ? zmienil sie rozmiar Twojego czlonka ?

Gość gość
Nie zmalał, ale nie był już taki twardy, bo po prostu nie byłem podniecony. Cały testosteron zostawiłem na siłce.

Gość gość
gość dziś Ile razy w tyg cwiczyles ? Moj wlasnie tak ma ze nie robi sie taki twardy jak kiedys , czasem nawet jak bawie sie jego penisem to mietki sie robi :(

Gość gość
3-4 x w tyg. Tak średnio każdy ćwiczy. Ja również. Zaczynałem od 3, skończyłem na 4. Polecam się przenieść na pilates.

Gość gość
Juz nie wiem co mam robic ,

Gość gość
A wygląda chociaż lepiej od tej siłowni?

Gość gość
gość dziś tak , ma naprawde bardzo ladne cialo , jest dobrze zbudowany , jeszcze nie przepakowany , widzialam na plazy ze kobiety zerkaly na jego cialo

Gość gość
To miej przystojniaka i miękka faje w łożu.

Gość gość
gość dziś Wole miec przystojniaka z dzialajacym praciem Zanim zaczal chodzic na silownie to mial ochote na sex nawet 3 razy na dobe i nie bylo problemu , penis dzialal idealnie. A teraz mam wrazenie ze mniejszy jest a i dziala rzadko .

Gość gość
Ale głupoty po testosteronie męskie libido jest wystrzelone w kosmos, a sterydy działają jak wiadra, z racji większego przepływu krwi tak zwanej pompy. A brak ochoty na sex jest wynikiem najczęściej ciężkiego treningu, który najczęściej jest po dniu pracy, do tego aeroby na bierzmi i rowerku i nie ma sił żeby się ogolić na gębie, nie mówiąc o sexie

Gość gość
do autorki a moze to Ty przestalas go podniecac ? moze ona zaczal dbac o siebie a ty przytylas ? moze koles na tej silce napatrzy sie na ladne i dobrze zbudowane laski wraca do domu i widzia babke z brzuchem jak w 3 miesiacu ciazy ?

Gość gość
gość dziś myslisz sie nie twierdze ze mam cialo idealne , ale nie zmienilam sie przez te dwa lata , nie przytylam , nie schudłam , nogi , pupe , cycki mam takie same , jestem raczej szczupla

Gość gość
co to za facet ktory sam widzi ze zaczyna miec problemy w sexie , z wackiem i nic z tym nie robi ? dupa a nie chlop . wiadomo kazdy facet moze miec gorsze moementy , dni , ale trzeba sie tym zajac a nie nie robic nic ,\ile koles ma lat ?

Gość gość
autorko zapraszam do mnie , nie mam sylwetki kulturysty , ale mam twardego , mocno stojacego duzego penisa :)

Gość Myrazem
Dobrze c***iszą. To przez koks. Sam bralem i trochę już doświadczyłem. Jeśli bierze odpowiednie dawki to będziesz zadowolona bo fajka jest prawie ciągle do dyspozycji. Moja żona była szczęśliwa. Lecz jeśli przesadza z dawką wtedy skacze poziom estradiolu co w prostym tłumaczeniu obniża libido prawie do 0. Poziom żeńskich hormonów powoduje że facet nie reaguje na żadną kobietę. Powiem więcej. Niektórzy się śmieją że można płakać na babskich serialach. Po pierwsze trzeba zrobić badania na poziom testosteronu, estradiolu i prolaktyny. Jeśli estradiol lub prolaktyna jest mocno wysoko masz odpowiedź. Środek na zbicie poziomu estradiolu to symex i facet znów Cię zadziwi. Jeśli chcesz sprawdzić domowym sposobem pomacaj go po sutkach. Jeśli większe i twarde to sterydy i właśnie żeńskie hormony. 3lata na siłowni i na sucho = mało realne

Gość gość rozsądny
Masz rację 9.38 To mięśnie i ciasto na naleśniki zamiast mózgu

Gość gość
Myrazem wczoraj Autorka : dziekuje za porade , co rozmawiamy o tym to przysiega ze nigdy nie bral nic co ma zwiazek ze sterydami , ale moj kolega powiedzial mi nie dawno ze w tak krotkim czasie jak moj narzeczony nie da sie nabrac takiej masy i takiej sylwetki naturalnie , ja nie znam sie

Gość Myrazem
Może i da się lecz bardzo rzadko tak się dzieje. Trzeba mieć naprawdę ekstra genetykę i do tego prowadzić sie wprost perfekcyjnie. Jeśli chodzi o silownie jako taką to działa ona bardzo dobrze na faceta. Podczas ćwiczeń siłowych poziom testosteronu rośnie i może po treningu można być zmęczonym ale korzeń działa mimo tego perfekcyjnie. Jak już tyle czasu trenuje to raczej nie przestanie kłuć tyłka. Niech zmieni kogoś kto mu "doradza" na siłowni a dalej będzie zadowolony. Jeśli będzie dobrze prowadzony to Ty także będziesz SZCZĘŚLIWA. Pozdrawiam.

Gość gość
Myrazem 2018.09.08 Autorka - dzieki , porozmawiam z Nim o tym , z tym ze gorzej ze On ie widzi tego problemu