Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam22latainiewiemczyjesremprzy

Czy moge jakiejs kobiecie wyslac zdjecie swojej twarzy?

Polecane posty

Gość gość
Nie mam potrzeby wklejać swojego zdjecia, jak chcesz sie burzyc to nie do mnie. nie trzeba było pisać,ze chcesz szczerej oceny, nienawidze fałszu :)

Gość gość
Nie jestem autorem tego tematu. Możliwe, że autora dobrze podsumowałaś, nie wiem jak on wygląda, ale napisałem tylko, że znam wiele kobiet, które oceniają wysoko mężczyzn myśląc, że są ładne, a są przeciętne. Ja na zdjęciach wyglądam miernie, a nie narzekam na powodzenie. Co więcej, nie muszę się pytać obcych o opinie, bo znam swoją wartość.

Gość gość
I jeszcze podpinając, to uważam, że to są ładne kobiety https://ibb.co/cr6fpe I gust nie jest subiektywny, bo nie sądzę, że ktokolwiek mi tu napisze, że ona nie jest piękna

Gość gość
Chciałabym napisać jedną rzecz.Ludzie przestańcie się przejmować opinią innych ludzi.Co Cię obchodzi czy podobasz się jakiejś obcej kobiecie.Tracisz czas na pisanie o swoim wyglądzie zamiast czerpać z życia całymi garściami.

Gość GalAononimAGl
ma krzywy ryj, niech to zapamięta.

Gość gość
Ja o sobie raczej mysle, ze jestem dosc ładna ale bez szału. Po prostu podoba mi sie inna uroda u kobiet, ale nigdy nie spotkalam sie z opinia ze jestem brzydka. Nawet od tych chamskich ludzi slyszalam, ze ladna jestem, niektorzy mowili piekna, sliczna , zgrabna ( z tym ostatnim akurat sie zgodze, bo sylwetke mam super - zgrabny tyłek, proporcjonalne ciało i ładną skóre, duzy biust o ładnym kształcie). Podrywają mnie najprzystojniejsi. Nie potrzebuje kogos specjalnie pytac, jak wygladam. Po co? I bez tego slysze pochwaly. Ale jak mowie... dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia. Polegam na innych wartosciach a wyglad drugiego czlowieka dla mnie tez nie ma wiekszego znaczenia, byłam z róznymi chlopakami i pomimo ze czasy sie zmieniają to wciaz wyglad u mezczyzn nie jest tak wazny,jak u kobiet. Trzeba inwestowac w cos innego.

Gość Mam22latainiewiemczyjesremprzy
Tutaj autor tematu. 1) Alicja zrobiła dobrze, że napisała to co myśli. Po to pytam o zdanie, żeby poznać opinię, a nie "półprawdy" itd. 2) Malice również dziękuję za opinię 3) Temat nie powstał, żeby się "dowartościować" lub "odwartościować". Wygląd nie jest dla mnie sprawą kluczową. Zapytałem o to, tylko dlatego, że w moim otoczeniu brakuje osoby, którą mógłbym spytać o taką rzecz obiektywnie (bez upiększeń lub złośliwości). A teraz bezpośrednio: Alicjo - dziękuję za opinię, jeśli się zgodzisz mogę wysłać jeszcze jedno zdjęcie, które mam. Maliko - to samo do cb + co oznacza, żeby lepiej o siebie zadbać :P gość dziś Nie przejmuję się. Skąd ten wniosek? gość dziś Słuszne podejście. +++ jeżeli ktoś jeszcze chce ocenić, to zapraszam. Proszę - wyłącznie kobiety - o podanie e-maila. Im większa ilość osób, tym lepiej. Pozdrawiam

Gość gość
jak na takie obelgi to za spokojnie zaragowałeś, ale pewnie jesteś pi*da

Gość gość
a ty wyzej jakis panicz z przerosnietym garem i ego

Gość gość
gość dziś x Już to widzę jaka jesteś ładna buhahaha

Gość gość
Też po tych tekstach gość 18:32 mam wrażenie, że chciała odreagować i dopiec komuś. Dlatego się zgodziła oglądać zdjęcie, żeby potem komuś naubliżać