Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
madzikar

Pilnie potrzebuje pomocy !!!

Polecane posty

Witam, mam 22 lata razem z narzeczonym staramy się o dziecko. Mam kilka pytań i mam nadzieje, że któraś z was chociaż trochę mi pomoże . Od 02.09-08.09 wypadają mi dni płodne 7 powinna być owulacja. Od 1 robię testy owulacyjne ale każdy wychodzi negatywny . Pierwszy i drugi test miał dwie kreski, tylko że pole testowe było troszkę mniej intensywne niż pole kontrolne. Te testy robiłam 1 i 2 września. Kolejne testy pokazywały już jedną kreskę , je robiłam od 4 do 6 . Nie wiem jak mam to interpretować . Owulacja mi się przesunęła? Nie mam owulacji ? Od 10 dni także nie pale papierosów. Paliłam 6 lat i postanowiłam rzucić. Chęć posiadania dziecka bardzo mnie zmotywowało i poszło bardzo łatwo i gwałtownie rzuciłam. Mam objawy typu kaszel ,ale to podobno normalne przy rzucaniu palenia. Pytanie czy takie gwałtowne rzucenie papierosów wpłynęło jakoś na moją owulację ?Od miesiąca przyjmuje również " Vita-min mama plus" na planowanie ciąży itp. Postanowiłam je zmienić na coś innego czyli na "Prenatal Uno " chciałabym poznać opinię dotyczącą przyjmowania tego przy planowaniu ciąży. Proszę o pomoc .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować