madzikar 0 Napisano Wrzesień 6, 2018 Witam, mam 22 lata razem z narzeczonym staramy się o dziecko. Mam kilka pytań i mam nadzieje, że któraś z was chociaż trochę mi pomoże . Od 02.09-08.09 wypadają mi dni płodne 7 powinna być owulacja. Od 1 robię testy owulacyjne ale każdy wychodzi negatywny . Pierwszy i drugi test miał dwie kreski, tylko że pole testowe było troszkę mniej intensywne niż pole kontrolne. Te testy robiłam 1 i 2 września. Kolejne testy pokazywały już jedną kreskę , je robiłam od 4 do 6 . Nie wiem jak mam to interpretować . Owulacja mi się przesunęła? Nie mam owulacji ? Od 10 dni także nie pale papierosów. Paliłam 6 lat i postanowiłam rzucić. Chęć posiadania dziecka bardzo mnie zmotywowało i poszło bardzo łatwo i gwałtownie rzuciłam. Mam objawy typu kaszel ,ale to podobno normalne przy rzucaniu palenia. Pytanie czy takie gwałtowne rzucenie papierosów wpłynęło jakoś na moją owulację ?Od miesiąca przyjmuje również " Vita-min mama plus" na planowanie ciąży itp. Postanowiłam je zmienić na coś innego czyli na "Prenatal Uno " chciałabym poznać opinię dotyczącą przyjmowania tego przy planowaniu ciąży. Proszę o pomoc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach