Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czterolatek siusia w majtki z emocji

Polecane posty

Gość gość

Mój czterolatek siusia w majtki zawsze ma taki kiepski okres jak coś bardzo przeżywa. Przez wakacje nic się nie działo, teraz powrót do przedszkola i znów posikuje. Już nie wiem co robić...

Gość gość
nic, wspierać, ma traume i tyle, wyrośnie z tego

Gość gość
Może po prostu załóż mu pieluchomajty na czas przyzwyczajania do przedszkola, jeśli to sikanie jest częste? Widocznie jest taki wrażliwy :( Potem to mija.

Gość gość
On już rok chodził do przedszkola. W zeszłym roku na początku dużo sikał w majty. Później czasem było tak że miesiąc nic i nagle dwa tygodnie znów i tak naprzemiennie. W wakacje był w domu i problemy zero, teraz wrócił do przedszkola i znów mu się zdarza

Gość gość
Może ktoś mu w przedszkolu dokucza? Albo panie zbyt surowe? Ja bym spróbowała zmienić przedszkole i mówić, że w nowym będzie fajnie. Chociaz wydaje mi się, że najlepsze by było ogólne wypisanie go i poczekanie aż dojrzeje do tego, ale na pewno to niemożliwe ☹️

Gość gość
Może być problem w przedszka tak jak ktoś wyżej pisał. Może ktoś mu dokucza albo panie krzyczą.

Gość gość
No dziwna sprawa w wakacje było wszystko ok a teraz wróciło. To na bank coś w przedszku. Pogadaj z nim zapytaj czy ktoś krzyczy lub mu dokucza. Te przedszkolanki to dramatyczne teraz.

Gość gość
Z tym że on uwielbia przedszkole i chętnie chodzi. Może jakiś nadmiar bodźców??

Gość gość
Po prostu nie ogarnia kilku rzeczy na raz. Jak się bawi to nie kontroluje sikania bo go to przerasta. Pochodzi z mokrymi majtkami, dzieci się z niego pośmieja to może mu przejdzie.