Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dogs lover

Nie polecam hodowli MINI DOGS dawniej EGRETA

Polecane posty

Gość Dogs lover

Witam wszystkich. Nie polecam hodowli Mini Dogs - wczesniej Egreta z Jozefowa (Debinka). Teraz zmienili nazwe hodowli i nawet miejsce na Warszawe (Wawer). Nie polecam to za malo powiedziane - ja stanowczo odradzam! Pies chory, zainfekowany, wyjety przez nas, doslownie z gowna. Kobieta chwali sie kilkunastoletnim doswiadczeniem w prowadzeniu hodowli, tymczasem trudno znalezc cokolwiek na jej temat w internecie. Jedno wielkie klamstwo, smrod, brud i ubostwo. Ale paniusia na torebke zarobi. Karme Royal Canin to pewnie tylko w reklamie widziala, bo dla mnie pokazala tylko puste worki, zassane tak jak worki prozniowe, garstke karmy dla psa dostalam w koszulce do segregatora. Obok Royal Canin to pewnie nawet nie lezalo. Czy jest wiecej osob poszkodowanych przez ta kobiete? Jestesmy w trakcie zbierania dowodow do rozprawy, moze ktos chce dolaczyc, na nasz koszt rzecz jasna.

Gość gość
Proszę kontakt śpioch3@onet.eu

Gość Danuta Guzek
Witam serdecznie Jestem właścicielem byłej hodowli Egreta. Oświadczam, że Pani ukrywająca się pod nazwą Dogs Lovers zakupiła u mnie ośmiotygodniową suczkę. Po odebraniu jej z mojego domu woziła niewinne maleństwo przez pięć dni w małym transporterze na trasie: JÓZEFÓW-WARSZAWA-WŁOCŁAWEK-TORUŃ-EŁK. Spędzając cały ten czas, zamknięty w kontenerze piesek nie był karmiony i nie był pojony właściwie. Umieszczam cytat napisany przez tą Panią: „ Nasza sielanka trwała do czwartku, wtedy to naszej Candy zaczęło buraczek w brzuszku. Maleństwo domagało się jedzenia” Czy ta Pani, która uważa się za miłośniczkę zwierząt nie wie, że pieska trzeba karmić i poić? Jestem nękana przez ta Panią i prześladowana. Ta Pani naruszyła mój wizerunek i poniesie za to odpowiednie konsekwencje. Z poważaniem Danuta Guzek

Gość gość
śpiochu, na poczcie powinien czekać na Ciebie e-mail. Adres mailowy bez kreseczki nad s, zgadza się? Wpisując adres e-mail z użyciem litery ś wyskakuje jakiś błąd, wiec jest samo s i poszło, oby nie do kogoś innego :)))))