Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Rosjanie i Ukraińcy są tacy zboczeni

Polecane posty

Gość gość

Mam konto na badoo i TopFace Na początku niby piszą normalnie przywitają się, jak się masz, co lubisz i po chwili proszą o nagie zdjęcia, o pokazanie piersi itp. Czy można gdzieś poznać w miarę normalnego Rosjanina/Ukrainca który chce się uczyć języków?

Gość gość
Ja znam samych normalnych Rosjan , nie zakładaj konta na badoo bo to szambo dla marginesu , szkoda czasu

Gość gość
To niby gdzie mam założyć konto?

Gość gość
Na roksie

Gość gość
Hej, Anatolij się odzywał, albo Nikita?

Gość gość
Anatolij wczoraj napisał, że on chce mi dużo powiedzieć, ale nie umiem tego napisać po polsku. Nikita dopytuje się o spotkanie w sobotę Ale wiesz jacy oni są Wczoraj napisał do mnie taki z Nowosybirska Wyglada na takiego trochę *****cza, ale jest daleko, wiec może przez jakiś czas nie wyjdzie z niego zwierze

Gość gość
Może się spotkaj z tym Anatolijem

Gość gość
Nie, nie spotkam się z nim. Olał mnie kiedyś na dwa dni nie odpisywał a wchodził na mój profil, krótko odpowiada bądź w ogóle (ale na profil to umie wejść) no i ostatnio jakaś gang bangi z kolega Ukraińcem mi proponował przecież. Zreszta nawet jak ja bym miała się spotkać to niby jak się umówimy jak on podobno polskiego nie zna? :D

Gość gość
Nie proponował Ci żadnych gangów bangow :D Po prostu chciał, żeby jego kolega poznał jakąś twoją koleżanką :) Przecież możesz się z nim spotkać, jak Ci się nie spodoba to trudno, ale zobaczysz co Ci powie;) Może Ci coś wytłumaczy, zaryzykuj ;)

Gość gość
Ale on podobno słabo mówi po polsku i używa jakiegoś tłumacza (który mu dość c*****o tłumaczy z tego co widze) Wiec jak on mówi tak jak pisze to co my na spotkaniu będziemy robić? :D chodzić i głupkowato się uśmiechać, bo a to chyba ze śmiechu się posikam :o

Gość gość
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ;) podobno lepiej mówi niż pisze ;)

Gość gość
Nie wiem, jakoś mi się już znudził i mam uraz do niego

Gość gość
Nie wiem gdzie ale Badoo to nie jest portal do znajdowania bratniej duszy tylko roochaczy , daj sobie tam spokój

Gość gość
Nic nie tracisz, jak Ci się nie spodoba, albo się nie dogadacie, to się więcej nie umówicie i już. A może w realu będzie się wam dobrze rozmawiało, nigdy nie wiadomo. Skoro lepiej mówi niż pisze to może w realu będzie lepiej się wam dogadać. W Rosji posługują się cyrylicą, więc ja to rozumiem, że trudno mu pisać po polsku :)

Gość gość
" dlaczego Rosjanie i Ukraińcy są tacy zboczeni " guzik prawda to tak jakbyś założyła sobie konto ma zbiorniku i pytała dlaczego Polacy są tacy zboczeni , trafiasz na takich ludzi na jakim portalu sobie zalozylas konto , ja ci powiem że na Badoo przez 3 lata nie poznałam żadnego normalnego Polaka , więc w drugą stronę działa to samo

Gość gość
A wiecie cokolwiek o kulturze Rosji ? Zanim się bierzecie za tych facetów warto poczytać , u nich kobieta ma pracować dbac o dom i rodzić dzieci to nie jest polska a ładna długa pyta to nie wszystko

Gość gość
A Ukrainiec może nawet natrzepac po twarzy i nie daj bóg nie będziesz gotować i mu uslugiwac

Gość gość
Ukrainiec czy Rosjanin może ci nawet nawalic za przekleństwa , tam się kobiety traktuje trochę jak dzieci które trzeba w związku wychować

Gość gość
Ukraińcy i Rosjanie są jak nasi dziadkowie , kobieta jest od rodzenia uslugiwania , pracy a jak się buntuje bo może skończyć jako worek bokserski

Gość gość
Boże! Ludzie :O założyłam tindra przed chwila co za patologia tam jest

Gość gość
17:23 Ja nie wiem Czy ja chce Jakoś mi nie dobrze jak patrzę na facetów po tych wszystkich portalach

Gość gość
Radzę wam baby założyć konto na jakimś porządnym portalu a nie na siedliskach stulejarzy , ja swoich Rosjan poznałam na pen pals, na Stronie do wymiany językowej , a Badoo tindery kasujcie bo to patola

Gość gość
Właśnie tak założyłam konto a tu ile wyzwisk, obelg e ogóle to ja ciagle słyszę, ze wyglądam jak prostytutka :O a przecież normalnie wyglądam Na badoo dostaje wiadomości ile za spotkanie itp

Gość gość
Bo tak wyglądasz xDD