Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zgłosić na policję kogoś kto przesladuje mnie na kafeterii?

Polecane posty

Gość gość

Dłużej tego nie zniose

Gość gość
nie nie możesz tego zgłosić, gdyż musisz mieć podstawę, jak grożby, albo musisz mieć wreszcie zarejestrowany login. Inaczej sędzia będzie zbyt głupi, aby cokolwiek uściślić w temacie, zresztą nawet nie dojdzie do rozprawy. Może jeśli ten ktoś przyznał się, ze wie gdzie mieszkasz i że ma złe zamiary, to wtedy możesz próbować.

Gość gość
Notorycznie zakladam tematy, a ktos w nich pisze,podszywa sie do kogos innego, udaje, malo tego, moj znajomy z realnego zycia tez tu jest i na zywo udaje ze mnie nie zna a tu non stop wypisuje do mnie i o mnie jakies dyrdymaly! W dodatku ma żonę

Gość gość
policja wyśmieje takie problemy.

Gość gość
Ty powinnas isc do psychiatry a nie na policje.

Gość gość
Jak masz kase to wynajmij detektywa ktory dojdzie do danych osoby a potem samemu dobierz sie jej do d**y ;-)

Gość gość
Trolling nie jest moja droga karany :-D Gdyby Tobie groził czy napastował a ty jasno dajesz do zrozumienia że nie masz na to ochoty to jest podstawa. Ale różnie potem z tym bywa w sądzie. Najlepiej zrobisz jak napiszesz że jego żona dowie się o wszystkim i jego znajomi z pracy itd... Gwarantuje będziesz miała spokój :-D

Gość gość
Poprosiłam by nie pisał a on dalej to robi i jeszcze zaprasza ludzi do zagadywania problemów i zamiatania tematu pod dywan. Nie ma mojej zgody na pisanie.

Gość gość
Czy wyśmiewanie wyzywanie branie za inna osobe . przez wiele miesięcy to też troling

Gość gość
dziś jesteś paranoiczka albo co gorsze paranoidalna

Gość gość
Głupia jesteś ? Na policji cię wysmieja za takie dyrdymaly, tam trafiają ludzie z zarzutami pobicia kradzieży zabójstwa a ty pójdziesz z trollingiem jak przedszkolaczek , jeszcze ciebie zamkną za robienie sobie żartow z policji