Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubieracie sie na co dzien

Polecane posty

Gość gość

W domu w czym chodzicie? W czym na zakupy? W czym do pracy i gdzie pracujecie mniej wiecej (sklep, biuro)

Gość gość
Do pracy, pracuje w biurze, wkładam koszulę, dżinsy lub ołówkową spódnicę, buty na niewysokim obcasie (nie mogę nosić szpilek). Po pracy zmieniam tylko buty na trampki jeśli mam dżinsy. W domu spodnie dresowe ale zawsze są czyste, nierozciągniete i jakiś t-shirt.

Gość gość
Do pracy szpilki, spódniczka, koszulka tudzież sweterek. Po pracy dresik, koszulka oczywiście ściągam szpilki i staniczek :)

Gość gość
Obecnie. Dom: szorty, t-shirt, brak stanika Zakupy: krótkie spodenki, bluzka dopasaowana, sweterek, tenisówki adidasa np. Praca: tu już gorzej, spodnie rurki materiałowe lub spódnica ołówkowa przed kolano, koszula, szpilki, praca w banku

Gość gość
Ja bez pracy poki co. W domu dres, bermudy, t shirt, top. Na miasto dzinsy, czarne spodnie, bluza, tshirt, baleriny, buty slip on, new balancy. Fajny makijaz bo lubie sie malowac ;) mam jeszcze troche kg zrzucenia wiec narzekam na brak ciuchow bo wszystko za duze. Nowych jeszcze nie kupilam