Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ola

Szynka maci cy, półki doczesnowy, pesar i krwawienie.

Polecane posty

Gość gość ola

Witam. Mam problem. W poprzednia środę (na szpitalu) miałam zakładany pessar że względu na skracajaca się szyjke macicy. Miała wtedy 2.0. Krawienie miałam tylko do czwartku z rana i to też delikatne. Po poludniu w czwaetek wyszlam juz do domu. Że względu, że moja gin szła na urlop i za tydzień w piątek już jej nie kazano mi przyjść zaraz e ten piątek po szpitalu. Moja gin sprawdziła wszystko po swojemu i znów delikatnie zaczęłam podkrwawiac , no ale mam także polip doczesnowy na szyjce macicy. Myślę że po prostu od grzebania tam delikatne plamienie to norma. Było tak przez weekend. A w poniedziałek zamiast to ustąpić było tego więcej jak końcówki okresu we wtorek też. Tylko że w poniedziałek wsadzilam luteine palcem, bo pomyślałam, że tam już nic nie podrazniac i wydaje mi się że to było pewnie za plytko. Stąd też może wyciek przez te 2 dni. W środę już wydzieliny było już mniej i dziś też. Szczerze już się uspokoilam i modlilsm się tylko , że wizyta w następny czwartek. A tu nagle poszłam się załatwić i przy podcieranii znów krew.. widzialam ja w kibelku i na papierze delikatnie. Już nie wiem co mam robić. Tydzień temu był szpital , w piątek miałam wizytę i było wszystko ok. Wizyta w czwartek dopiero następny. Ja już fiksuje . Oszczędzam się Jak mogę mało chodzę. W domu nic nie robię. Mały czuje że kopie. Dodam, że wspominałam o tej lutein ie mojej gin że boję się wsadzić to powiedziała że delikatnie i nie przeszkadza jak delikatnie to dotkne. Staram się to omijać i wsadzić na cały ten patyczek wtedy mniej wycieka i nie piecze mnie pochwa. Proszę o porady.. czy ktoś miał podobna sytuację,?

Gość gość
szynka z macicy? nie probowałam

Gość gość
Błąd przy pisaniu. Wiadomo o co chodzi...

Gość gość
lozysko też zamierzasz zjesc?

Gość gość
Przykro mi, ale nie rozumiem tytułu. :(

Gość gość
Szynka na półkach? O co tu chodzi? Jeśli szynka krwawi, to pewnie za słabo uwędzona. A półki wyłóż jakimś papierem, to się nie pobrudzą.

Gość gość
No właśnie nie wiadomo o co chodzi. że szyjka to się domyśliłam ale "półki doczesnowe"? Cóż to takiego hahhahaaa

Gość gość
"na szpitalu" Na dachu?

Gość gość
A który to tc?

Gość gość
Na ulotce od luteiny nawet maaz ze w coazy nie wolno wkladac patyczkiem tylko palcem!!!! Ja mialam szew okrezny

Gość gość ola
Pisałam na szybko. Szyjka macicy i polip doczesnowy. Moja ginekolog nie widziała takich przeciwwskazań żeby nie wkładać patyczkiem. Jak wsadzam za plytko to ona zaraz wypływa i piecze.. nie potrzebuje zbędnych komentarzy. Jeśli komuś wydało się niezrozumiałe niech nie komentuje. Ja się boję o dziecko A jakiś debil pisze o wedzeniu szynki - super wsparcie.

Gość gość
Autorko, nie dziw się, że jeśli piszesz, że ci na półkę leci krew z szynki, to ktoś uważa, że powodem jest zbyt krótkie wędzenie tej szynki. I co wspólnego ma szynka z dzieckiem? :O

Gość gość
Do szpitala bym jechała natychmiast. Nie ma co ryzykować, trudno.

Gość gość
Dodam że to nie jest krwawienie tylko takie zolte ciemne saczenie. Mówili że przy pesarze to jest normalne że będzie się sądzić, ale czy taki kolor może to mieć. ? Dzwonię do swoich dwóch ginekologow znanych prywatnych i nic jak narazie . Że szpitala wyszłam z krążkiem tydzień temu wolałabym tego uniknąć.

Gość gośćbhhb
Któraś z Was miała takie plamienie zolte ?