Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobrze zrobilam, czy nie ma to znaczenia?

Polecane posty

Gość gość

Pytam ale tak szczerze, oczekuje szczerości , nie słodzenia :) Ze strony faceta odczulam brak zainteresowania i szacunku po tej sytuacji, a dawniej gdy miałam taką sytuacje z bliską koleżanką to podziekowała mi z serca, za chwile przekonala sie ze mialam racje bo podrywał inna i go przyłapała i zerwał z nia w chamski sposob. Jakiś czas później inna kolezanka oskarzyla mnie, za to ze jej powiedzialam...Oczywiscie splawilam kolesia, nie bylo przekretow, manipulacji ,podtekstów z mojej strony. Jestem lojalna do przyjaciół ale nie tylko, po prostu zal mi zdradzanych ludzi i nie chce w tym uczestniczyc. Ostatnio kogos poznałam. Wmawiał mi ze jest wolny, troche sie napaliłam ale i tak bylam ostrozna, nie bylo zadnych erotycznych pogawedek czy wyznan milosnych , tylko kilka wzajemnych komplementow. Podpadło mi kilka rzeczy i zapytałam wprost czy aby na pewno jest wolny.Powiedzial ze nie ale standardowo -- nic ich nie łączy, zwiazek i seks nie istnieje, wiec pytam po co z nia jestes-nie potrafil odpowiedziec... Nic ich nie laczy zaden kredyt itd. Po prostu sciema. I powiedzialam to , a on sie rozesmial czyli mialam racje. Wymyslal potem ze tamta go zdradza wiec on to robi w odwecie, ale oczywiscie jak zapytalam to nie przylapal jej ani nie mial podejrzen, ot - lubi sobie bzykac na boku i uwaza ze kazdy zdradza. Zaczełam mu robic kazania ale nie z wyrzutem tylko kulturalnie. Probowalam poradzic zeby ratowal zwiazek, chcialam podsunac wskazowki bo jestem psychologiem ale nie byl zainteresowany.Chciał seksu i bardzo do tego dążył. a ja powiedzialam,ze z zajetymi nie sypiam. Myslalam ze to uszanuje...a tu polecial stek wyzwisk.

Gość gość
Nie bylo zadnej obietnicy seksu, tylko luzne rozmowy o wszystkim i niczym o seksie tez, ale o nie bylo glownym celem. Tak mi sie wydawalo... Byly 2 spotkania. Bez kontaktu fizycznego. Na pozegnanie mnie przytulil tak zwyczajnie i tyle. Duzo rozmawialismy i mielismy sie spotkac za jakis czas i podjac decyzje ,co dalej.

Gość gość
Na poczatku to zal mi sie zrobilo i nawet sie popłakałam, on niby przezywal tez, i rozczulil mnie ze zrobil cos specjalnie dla mnie w co wlozyl duzo energii, ale powiedzialam...zasady to zasady, trzeba sie ich trzymac. Od razu jakos stracil na wartosci.