Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozofującyamant

Czy piękne kobiety mogą być tylko z przystojnymi, a brzydale z brzydalkami?

Polecane posty

Gość Filozofującyamant

Rozmyślam nad czymś takim: Czy piękna kobieta może być z brzydkim facetem lub odwrotnie. Chyba nie. Myślę, że natura tutaj działa i piękna dziewczyna nie weźmie brzydala i odwrotnie. Tylko czy to oznacza, że jak ktoś jest brzydki to musisz suzkać partnera w przedziale brzydkich ludzi. I załóżmy, że jakaś dziewczyna jest paskudna. To jak jakiś chłop wykaże zainteresowanie to musi mu do nóg padać i szybko go zasiedlać, bo jeszcze ucieknie? Bo całe zycie będzie sama? A taki brzydal? To musi szybko brzydką i nudną dziewczyne brać, bo będzie sam. Nie może sobie pozwolić na luksus pięknej kobiety? Co sądzicie? Jak to jest? Czy taka kobieta mogłaby być z jakimś przeciętniekiem... nie sądze glamrap.pl/wp-content/uploads/2017/12/c17_zui-548.jpg Natura to wszystko ładnie urządziła, tylko co z rodzicami, jak np patrza kogo ich brzydka córka sprowadziła do domu i myślą sobie "co za brzydal, ale przynajmniej ktoś ją w ogóle zechciał" jakie są wasze przemyślenia?

Gość gość
Mysle ze to nie ma wiekszego znaczenia. Tu dziala cos innego...tzn. cos co przyciaga, powoduje pociag. To cos. Dla kazdego to co innego wiec****ary sa rozne Przeciez wiesz bo widzisz zroznicowanie dookola

Gość gość1123
Codziennie na ulicy, w samochodach, sklepach widuje pary gdzie laska aniol, seksbomba, a koles zwykly janek 5/10, na bogatego tez nie wyglada. Mezczyzni bardziej patrza na wyglad niz kobiety, facet braki w wygladzie moze nadrobic innymi cechami. Dwoch najwiekszych kobieciarzy jakich znam nie jest zadnymi przystojniakami

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje. Wiadomo, że każdy chciałby mieć największego przystojniaka czy najpiękniejsza dziewczynę ale jak przychodzi co do czego to.okazuje się, że największym przystojniakiem jest Janusz spod 5. Myślę, że każdy z nas chociaż raz był zakochany w kimś kto zupełnie nie pasował do naszego wyobrażenia ideału. Jak to mówią "miłość jest ślepa"

Gość Filozofujacyamant
Moim zdaniem jeśli jest super laska z Januszem to ten Janusz musi mieć hajs. Po prostu musi. Inaczej przyroda byłaby zachwiana.

Gość gość
Nie to jest piękne, co piękne, tylko to, co się komuś podoba.

Gość gość
Teoretycznie w świecie przyrody jest tak, ze im jest sie atrakcyjniejszym tym mozna miec atrakcyjniejszego partnera , ale co dziwne zaobserowalam, ze u ludzi nie zawsze tak jest i obserwuje wiele ladnych kobiet z brzydkimi facetami. Przystojnych facetow z brzydkimi kobietami juz rzadziej, ale tez sie spotkalam z takim przypadkiem

Gość gość
23:44- to prawda, ze sa rozne gusta i zadna osoba nie bedzie sie podobala w 100% tak samo kazdej osobie, ale istnieja pewne kanony urody i osoby uważane obiektywnie ( czyli przez wiekszosc) za atrakcyjne, albo za nieatrakcyjne. Może ta nieatrakcyjna komus tam sie spodoba, ale bedzie znacznie mniej takich osob jak w prypadku atrakcyjnej

Gość gość
Jak masz świetne ciało to może mieć krzywy ryj, czy na odwrót. Świetna buzia to przyzwolenie na zaniedbane ciało?

Gość gość
Świetna buzia, to 90% sukcesu, resztę można poprawić.

Gość gość
Raczej bogaci z bogatymi bo uroda zależy co komu się podoba. Moja koleżanka obiektywnie rzecz biorąc jest średnia bardzo a wychodził ja niezły facet więc coś mu się musiało spodobać. Ale fakt że prędzej zobaczysz ładna kobietę z brzydalem niż odwrotnie. Wychodzi na to że facetom bardziej zależy na prezencji kobiety.

Gość gość
Lepiej byc samemu.

Gość gość
07.11 Zgadzam się z tobą. Ładna twarz to podstawa. Znam dziewczynę o świetnej figurze. Szczupła, zgrabna, duże piersi. Jedynym mankamentem jej urody była nieciekawa twarz. Faceci jej unikali. Nikt jej nie podrywał. Na szczęście poznała partnera. Poznała go za granicą.

Gość gość
Najwazniejsze sa nasze oczekiwania i mowa ciala. Twarz tutaj ma.najwiecej do powiedzenia bo swoja mimika i przencja sprawia ze odczytuje z niej kto jaka jest osoba i to przyciaga. Brsydal z twarza badboya bedzie mial wziecie bo laski odczutuja ze jest niegrzecznyy, zly wiec zapewnia emocje. Podobnie kobieta ktora ma wypisana niewinnosc i delikatnosc na twarzy przyciaga fafetow co takiej kobiety ssukaja ale tutaj mamy niejako doczynienia z kamuflarzem i czesto jest inaczej. Takie pierwotne instynkty oceny ludzi po wygladzie nam zostaly jednak nie zawsze one sa sluszne. Ale w wiekszosci przypadkow sie sprawdzaja. Co do urody ona przyciaga ale nie zatrzymuje.

Gość gość
Ja jestem w takim związku i mój mężczyzna nadrabia inteligencją, madroscią , zaradnością ,optymistycznym nastawieniem do życia i humorem :-) Ale poznałam też kogoś ( mężczyznę) w moim położeniu z tym , że w jego małżeństwie to on jest przystojniakiem. Ona również nadrabia inteligencją, wyksztalceniem- jako człowiek nie wiem , nie znam . Czy to wystarczy mężczyźnie? Zawsze myślałam że mężczyźnie jednak musi podobać się partnerka . Ta dziewczyna wuzualnie 4/10

Gość gość
A co mówią wasi rodzice jak widzą z jakimi pasztetami chodzicie? Nie jest im głupio, że córka/syn jest z takim brzydalem?

Gość gość
U mnie same pasztety więc wiesz.

Gość gość
Mezczyzna jak nie wyglada 10/10 nie ma szans nawet na brzydka dziewczyne a dziewczyna nawet jak jest brzydka to moze liczyc na chociaz seks

Gość gość
Ja znam brzydką kobietę, która ma świetne ciało. Znalazła sobie przystojnego chłopaka, który też ma świetne ciało. Co ich połączyło? Pasja do sportu. A ona naprawdę jest brzydka (twarz), a on przystojny, więc to nieprawda.

Gość gość
Może. Jestem bardzo ładną, młodą dziewczyną (co nie znaczy, ze jestem narcyzem, no ale tez wiem jak wyglądam) i dla mnie przede wszystkim liczy się intelekt faceta. Wiadomo, nie może być jakiś okropny, bo jednak musi mnie pociągać, ale z reguły lecę na przeciętnych z wyglądu. Intelekt, podobne zainteresowania to jest to. Jak facet nie wyglada jak Apollo to musi nadrabiać charakterem, intelektem by zdobyć kobietę. Przystojni maja wszystko podane na tacy przez co są mniej ciekawi (nie zawsze ale zauważyłam taka zależność)

Gość gość
Jestem przystojnym facetem, ale do tego inteligentnym. Kobiety lubią bardzo moją inteligencję, ale najpierw zwraca ich uwagę moja twarz i wzrost. Naturę ciężko oszukać.

Gość gość
Dlaczego szkaradny mężczyzna ma prawo do obrażania tych brzydzszych i wymagania najpiękniejszej? Moim zdaniem nikt nie ma prawa nikogo obrażać,a tym bardziej ci mało przystojni obrażać brzydkiej kobiety.Wygląd nie jest najważniejszy ale też ma jakieś znaczenie,a jest dużo dziewczyn które nie lecą na kasę,bo spójrzcie,ze są mężczyźni którzy zarabiają mało pieniędzy,są niezbyt atrakcyjni no a sami mają atrakcyjne partnerki.Więc nie oceniajcie,że każda leci na pieniądze a poza tym jesteście prymitywni bo nie dość że jesteście brzydcy i nie zadbani to jeszcze chcecie piękne kobiety.A piękno kobiety jest w jej sercu nauczcie się tego pacany

Gość gość
Miałam coś napisać na ten temat ale moja przedmówczyni zrobiła to sama za mnie gość dziś nic dodać nic ująć :-)

Gość gość
Czyli brzydki musi być z brzydkim, bo nie może dużo wymagać^^^

Gość gość
Piękna będzie z brzydkim, jeśli ma hajs Przystojny będzie z przeciętną za charakter Teraz wiecie, kto na co patrzy

Gość gość
Pszystojny bedzie za harakter eheheheh no...a bogaty bedzie bo lubi pomagac sierotom pleci kobiecej ehhehehhehe cp za bajlando cie opanowalo qez sie opanuj dlaczego ja jest na polsacie qez no se obejrzyj ehheheheheh

Gość teoria z wideo ślubnego
Filozofującyamant 2018.09.06 powiem tak, oglądałem ostatnio wideo ślubne, było masa par, i więlszość to fajne laski i raczej nieciekawi z wyglądu ich faceci, więc teoria obalona. Było kilka par że oboje byli "ładni", ale większość to fajne dziewczyny a faceci jacyś tacy ciapowato wyglądający, no z nóg nie powalali absolutnie i tylko pytanie JAK oni się poznali i GDZIE!!!

Gość gość
Piosenkarze atrakcyjni mezczyzni spiewaja dla brzydkich a nawet starych kobiet piosenkarka kobieta atrakcyjna zadna nie zaspiewala dla chocby przecietnego mezczyzny. Justin bieber spiewal, enriqe iglesias itd. Zadnej beyonce czy innej spiewajacej dla przecietnego mezczyny nikt nie widzial.

Gość gość
teoria z wideo ślubnego dziś Kasa kasa i kobieta sie znajduje proste

Gość gość
Z kasą możesz mieć każdą. Kobiety to kurtyzany. Jedne droższe, drugie tańsze. Tak wygląda świat.