Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorlasek

Nie jesteście piękne babki z kafe!

Polecane posty

Gość gość
Każda twierdzi, że ładna, a jakoś zdjęć żadna nie pokazuje. Na facebooku też zdjęć nie wstawiacie na profilowe, bo "obcy zobaczy". Jesteście brzydkie i tyle. Po co się oszukiwać? Każda potwora znajdzie swojego amatora. Szukajcie wśród brzydali z bebenem piwnym to może któryś wam pozwoli prać swoje zapierdziane gacie.

Gość gość
gość dziś Jesteśmy piękne ale tez nie głupie, żeby wysyłać zdjęcia nie wiadomo komu. Twoja ocena nie jest nam potrzebna i nic od niej nie zależy. X Popieram!!!

Gość gość
głupie dziady

Gość gość
Dla mojego męża jestem najpiękniejsza:-)

Gość gość
Jesteśmy po prostu piękne inaczej 😭

Gość gość
Adonis wszedł „w tramwaj” i założył temat :-D

Gość gość
zato faceci to już konpletne dno:0

Gość gość
Obserwatorlasek. I tyle Twojego dzieciaku.

Gość gość
wyszedł po latach gnicia z kafeteri i go olśniło :-D

Gość gość
Bez jedynek też można być pięknym.

Gość gość
Tylko brzydka baba będzie się pluła o takie rzeczy, bo wie, że coś jest na rzeczy

Gość gość
gość dziś wyszedł po latach gnicia z kafeteri i go olśniło smiech.gif c :D

Gość gość
Co za zakompleksiony właściciel małego założył ten temat? A ile gościu widziałeś stąd lasek? Ile spotkałeś? O tych które ja widziałem/spotkałem mogę powiedzieć, że to bardzo ładne kobiety. A ty? Ch...a wiesz ;)

Gość gość
Giełda kobył.

Gość gość
dzieciak instagrama:-D.

Gość gość
Jeśli kiedyś dorośniesz, to zorientujesz się być może, że są rzeczy ważniejsze niż uroda 😴

Gość gość
jego ideał to lalka barbie:-D. co wieczór szarpie skóre pod jej profil na insta.:-D :-D

Gość gość
Brzydkie babsztyle próbujące się dowartościować oraz mężczyźni z małymi fiutkami, którzy wszystko zaaprobują byle zaliczyć nawet potwora. Łeb do wora i ru3chac potwora!!!

Gość gość
Autor ma problemy natury psychiatrycznej

Gość gość
ale zakompleksiony instagramista się trafił jeszcze do tramwaju wszedł i popatrzył no zuch chłopiec:-D

Gość gość
gość dziś Dla mojego męża jestem najpiękniejszausmiech.gif x to czego tu szukasz? Komplementów od stałych onanów z kafe?

Gość gość
On wszedł W tramwaj. :D

Gość gość
Bardzo proste. Kobieta lubi być komplementowana . Trzeba umieć dac jej radość. Gdy facet mówi jesteś najpiękniejsza na świecie to wie że on ściemnia ale gdy powie podobasz mi się jest szczęśliwa. Powiedz jej ładnie pachniesz, lubię twój uśmiech albo w tej bieliźnie wyglądasz tak cudownie ze żal ja zdejmować. Będzie na pewno radosna i odwdzieczy Ci się . Jestem przekonany. Uśmiechając się.

Gość gość
nie kazda twierdzi, ze jest piekna, mi np. byloby glupio cos takiego pisac :P wiem jedynie, ze nie jestem strasznie brzydka ani gruba i tyle... troche mnie ta obsesja na punkcie wygladu nudzi, czemu nie znajdziesz taka z instagrama zamiast obrazac normalne babki? komplementy gosci jarajacych sie wylacznie wygladem sa malo zadowalajace :P

Gość gość
Macie ryj jak maciory i w różowym wam do twarzy

Gość acordeon
Proponuję wyjść na świeże może w jakiś sposób ochłoniecie od zdjęć z instagrama.Pogoda jest idealna i wyjdzie to z pożytkiem dla niektórych..,a pooglądać też sobie można.Przyjemne z pożytecznym.

Gość acordeon
Rower,rolki cokolwiek

Gość gość
najważniejsze że autor jest przystojny i każdą wolną chwilę spędza w tym miejscu hejtując

Gość gość
Autorze może odrób lekcje zjedz obiad które ugotowała mama, wyciągnij ze skarbonki 10 zł które dała ci mamuśka i idź na lody o kobietach nie masz zielonego pojęcia:O

Gość gość
Jestem tu sporo czasu i żadna z userek nie twierdziła, że jest piękna. Po prostu kiedy któraś pisała, że jest szczupła albo jaki ma rozmiar piersi lub kolor oczu to zaraz hejterzy zaczynali piertolić, że chwali się, że jest piękna. Po prostu jak ktoś powie tu, że jest wysoką blondynką, ma długie włosy i spore piersi to zaraz rzucają się, że ta osoba robi z siebie piękność, bo opisała jak wygląda. Pozatym że każdemu podoba się coś innego. Ten hejt na kobiety jest przerażający, wszystkie prawie uciekły już z Kafe. Prześladiwcy wyzywają co niektóre od grubych, beczek, zezowatych, pytają kiedy userka zrobi operację nosa. Nosz kurfa to patologia.