Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uważacie, szef poprosił mnie abym pojechała załatwić parę spraw a okazało się

Polecane posty

Gość gość

że to sprawy niejego załatwiałam a jego żony. Odbierałam jakieś papiery w kopertach i podjechałam do firmy kurierskiej aby nadac przesyłkę. Potem słyszałam jak zona się go pytała czy wszystko załątwił a on powiedział że ja to zrobiłam i pytał się mnie czy wszystko mi sie udało i powiedziałam że tak. Co o tym uważacie

Gość gość
a co mamy uwazac? dostalas polecenie słuznowe i mialas wykonac, bez znaczenia czy zalatwialas prywatne sprawy szefa, czy robilas coś strikte zwiazanego z firma

Gość gość
Ooo znowu sekretarka. A jak dzisiaj żona szefa przyszła ubrana? Trampki miała czy nie?

Gość gość
Masz z tym jakiś problem? Ja załatwiam dużo spraw szefa. Robię nawet zakupy z listą od żony które on miał zrobić :) chodzę za niego do lekarza po recepty. Skoro mi płaci a tobie to w trakcie pracy to nie mam z tym problemu :)

Gość gość
Bo paniusia wolałaby siedzieć cały dzień i nic nie robić i żeby szef jej za to płacił.

Gość gość
W firmach prywatnych, w których pracowałam, asystentki z reguły robiły takie rzeczy, również dla żony szefa. Czasem to było nawet zabawne, bo babka po 20 latach pracy była lepiej obeznana ze sprawami małżonki niż owa malzonka:) W sumie praca lekka i przyjemna.

Gość gość
Tak ale ja jestem prawą ręką szefa, nie tylko sekretarką ale wręcz asystentką zarządy, umawiam spotkania i uczestniczę w nich czasami, do tego zawsze jestem ubrana elegancko, ołówkowe spódnice, szpitli itd wiec jestem niejako wizytówką firmy. A jego żona olewa to i robi co chce. I wg mnie to nie szanowanie swojego męża. Zreszta sama mogła to zrobić.

Gość gość
A może po prostu znaj swoje miejsce.

Gość gość
raczej ci się ubzdurało, że jesteś ważna. jesteś tam trybikiem, wyrobnicą pod nadzorem szefa i tyle.

Gość gość
Nie, nie ubzdurało, to żona szefa nie ma za grosz wstydu że chodzi i prosi go o takie rzeczy, gdybym była z nim to bym ze wstydu nie wyszła z mieszkania że go prosiłam o coś takiego!

Gość gość
Aha czyli wróciła trollica sekretareczka :) Wczoraj to kupowałam perfumy na prezent dla kogoś od szefa :)

Gość gość
Ale nie jestes z nim a on tylko placi za Twoj czas pracy. Znaj swoje miejsce w szeregu, bo jestes wymienna.

Gość gość
A świeczki już kupiła żona szefa? Szef nadal pije dużo kawy?

Gość gość
Właśnie, to jest żona szefa i może robić co chce. A Ty jesteś tylko pracownią i masz wykonywać bez dyskusji polecenia służbowe. Taka to przewaga żony szefa nad zwykłą sekretarką.

Gość gość
ty też będziesz sobie mogła zostać żoną szefa i zlecać wykonanie najabsurdalniejszych pomysłów jego sekretarkom

Gość gość
Nie taka jest rola zony szefa, sory ale wg mnie to świadczy naprawde o mocnym braku klasy.

Gość gość
To nie brak klasy tylko delegowanie roznych czynnosci.