Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyj sa panie lubiace. Male. Penisy

Polecane posty

Gość gość

Jak mam niecale9cm jak stoi

Gość gość
przeczytaj to co napisałeś i jebnij się w łeb słownikiem języka polskiego

Gość gość
mały penis to jest 14cm, a 9cm to jest mikro penis jak już chłopczyku. Polecam też słownik, bo piszesz jak obspermiony dzieciak... Jak masz 9cm to raczej lepiej szukaj aseksualnej kobiety ;)

Gość gość
Małe może być piękne :-) Laska nie zakrztusi się robiąc loda i w pupkę chętniej przyjmie. Mi kiedyś jedna partnerka powiedziała wprost: „za duży jesteś do anala” :-(

Gość gość
Ale to 14 cm, to w wzodzie, czy w zwisie? Bo to robi różnicę ;-)

Gość gość
Mikro penis to ma do 5 cm. A penis 14 cm to już jest średni penis a nie mały. Mały to może być 10 cm. Znajdź kobietę której taki będzie odpowiadał nie każda lubi długie penis. Ważniejsza jest tu szerokość penisa a konkretnie obwód.

Gość gość
13-17 jest idealnie poniżej i powyżej to już zależy od upodobań

Gość gość
Mały to jest 13-14 cm, a takim 10 cm to można sobie pociumkać jedynie, bo prawdziwego seksu z takim maluszkiem nie bedzie!

Gość gość
gość dziś A mi kiedyś facet podczas seksu powiedział: „masz dupę, jak wiadro”. I zobacz, jak to jest, dla kobiety to nie jest komplement :-( oczywiście natychmiast wypchnęłam go z cipki i ze swojego życia :-)

Gość gość
A obwód 11cm czyli jak 2 moje palce to chudy czy dobry?

Gość gość
Ja wolę małe, bo można robić głębokie gardło bez krztuszenia się :) I moja budowa ciała lepiej przyjmuje małe. Bywa tak, że pozwalam facetowi tylko na penetrację palcami, bo inaczej mnie boli. Ale 9 cm?! To już kalectwo :D

Gość gość
gość dziś Mi też kiedyś jeden powiedział, że jestem luźna w środku. Debil! A jak pchał mi tam swojego k****a i wibrator jednocześnie, to mu nie przeszkadzało!

Gość gość
małe są takie słodkie mrrr

Gość gość
Mój sprzęcik ma 14cm długości i 11cm obwód

Gość Groźny pederasta
:classic_cool:

Gość gość
Moj chlopak z ktorym spotykam sie juz ponad rok to ma penisa dlugosci 14cm, ale nadzyczajnie gruby i to mi pasuje swietnie praczuje wchodzi we mnie az po jaja i nie odczuwam bolu tylko bezgraniczna rozkosz. Az czesto odlatuje bo ten chlopak z swojemH/U/J/E/M to dla mnie najcenniejsze skarby

Gość gość
Tak, a później się obudziłaś z palcem w cipce :D

Gość gość
ponizej 10 cm w zwodzie to mikro penis i to jest choroba ,

Gość gość
Jak podawali w Polsce faceci prze telefon to średnia była 17 cm, jak zmierzyli lekarze to wyszło 13.5 cm i około 11 cm w obwodzie. Średnia w Europie to +-1 cm na długość, a obwód podobny. Pogooglaj penis size map jak nie wierzysz. Wg mediany 95% Facetów (łącznie z murzynami)w tym badaniu miało penisa do 15 cm dł, 2% 15-17 cm 1% nie dłuższego niż 18 cm i 1% nie dłuższego niż 20 cm, czyli 1 facet na 100 badanych miał więcej niż 20 cm. Podobnie wyglądało w dole tabeli 9 cm i mnie miało też coś około 1 cm. Najwięcej było w pezedziale 13-15 cm. Ty masz krótkiego (od 6-7 cm to już mikropenis), ale obwód średni. Była też taka tabela o idealnym penisie wg kobiet (jaki sprawia kobietom największą rozkosz), zarówno pod kątem długości i obwodu (wygrały przedziały 16-20 cm dł i 15-18 cm obwodu im był grubszy tym krótszy mógł być - do pewnego momentu oczywiście), Twój rozmiar był w nielubianych, więc raczej nie lubią, ale nie pytaj na forum, tylko swojej kobiety, są przedłużki są pogrubiacze, jak Twoja sobie zażyczy to możesz stosować. Na pewno napalona kocica jak zobaczy, czy usłyszy co masz to zrezygnuje z sexu, ale jest trochę kobiet, którym jest wszystko jedno. Z drugiej strony, jeżeli Ty masz duże libido, a laska małe to też kiepsko dla Ciebie.

Gość gość
Do gosc 12,14 ja czesto jak sie budze to nie z palce w cipce ale zdaza mi sie ze zasinam z Vibratorem tak mi dobrze robi, a przy zywym samcu nie zasne

Gość gość
wylizałbym Ci c**eczke

Gość gość
Penis zaczyna się od 18cm, poniżej to jest tylko Ptaszek.

Gość gość
A dlaczego nikt nie mówi o wielkości pochwy? Idealna to taka, ledwie na 2 palce (wskazujący i środkowy)

Gość gość
No a Twój pindolek to jak 1 palec, więc? Masz za małego kociaku :D

Gość gość
A ty masz rozklapioke, słodziaku :)

Gość gość
dziś I min. 15 cm w obwodzie, poniżej to pindolki które nadają się tylko do sikania.