Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki na odchudzanie cos Dają ?

Polecane posty

Gość gość

tabeltki na odchudzanie cos Dają ?

Gość Zacznij myśleć
dają tyle, że masz mniej pieniędzy a dalej jesteś gruba.

Gość gość
to taki pic na wode

Gość gość
może i dają ale ni można by było głowa peracować:)

Gość gość
Nic nie dają. A nawet jeśli, bo są np. ziołowe, to jest 1% całego projektu "odchudzanie". Najważniejsza jest wytrwałość i równowaga, potem dieta i ******* na końcu suplementy. Dopóki kobiety tego nie zrozumieją, dopóty będą grube i zdesperowane.

Gość gość
"***" pod gwiazdkami miał być r/u/c/h ale niech będzie i sport, bo debilne kafe mi wygwiazdkowało.

Gość gość Ramona T
Jeżeli chodzi o środki na odchudzanie to ja stosowałam Slimunox i mi one bardzo pomogły

Gość gość Dorota U
ja stosowałam Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki zusykałąm. Wreszcie pozbyłam się całej nadwagi

Gość gość
Odchudzać się można na wiele sposobów.Idealnym sposobem było dla mnie zastosowanie diety w połączeniu z Slimunox.Mi w trzy miesiące udało się schudnąć i to sporo.

Gość gość Grażyna J
Moim zdaniem nie ma lepszego środka na odchudznaie jak Foreverslim. Stosowałam go ponad dwa lata temu i od tamtego czasu nie mam problemów z nadwagą

Gość gość
Apetyt ograniczaja tabletki z cynkiem, zwykle z drogerii.

Gość gość
Ja o tym preparacie mam jak najlepsze zdanie .Dla mnie Slimunox jest genialny.Schudłam sporo i waga nadal spada.Z całą pewnością osiągnę wagę 52 kg tyle ile założyłam na samym początku odchudzania się z pomocą Slimunox.

Gość gość
Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskać. W 3 miesiące schudłam 14 kilo, co jest dla mnie rekorowym wynikiem.

Gość gość
Nie wiem, bo już dawno mi się skończyły :(

Gość gość
Ja na początku nawet nie myślałam że tabletki będą mi w stanie pomóc schudnąc.Ale Foreverslim to takie tabletki które bez problemu radzą sobie ze sporą nadwagą.Trochę pomogłam tym tabletka zmieniając dietę i ruszając tyłek z przed telewizora.W sumie na razie schudłam parę kilogramów ale już czuje się zupełnie inną osobą

Gość gość
Boże dziewczyny nie trujcie się! Można inaczej, a zdrowo! Zacząć jeść odpowiednio i ruszyć tyłek. A jak już chcesz wydać pieniądze, to warto na coś, co rzeczywiście może pomóc. Ja np. zainwestowałam w trenera personalnego, ustala mi dietę i treningi tak pode mnie, że rzeczywiście nie chodzę głodna, mam dużo energii, nie chce mi się podjadać. Możesz sobie obczaić, Norbert Kowalik się nazywa. I zadbaj o swoje zdrowie, a nie się truj :/

Gość gość
Jak ktoś mnie pyta o tabletki na odchudzanie to polecam mu tylko Slimunox. stosowałam kilka dostepnych na rynku srodków i te sprawdzają się według mnie najlepiej. Waga spada dość szybko bo po około 10dniach czuć już efekt.

Gość gość Wioletta P
Ja stosowałam Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam.

Gość gość Kamilka H
Mi w odchudzaniu bardzo pomógł Foreverslim. Jestem przekonana, ze gdyby nie te tabletki, to nie pozbyłabym się całej nadwagi

Gość gość
Moim zdaniem, jęzlei chodzi o tabletki odchudzające to tak tylko Slimunox.Stosowałam je wiosną przed trzy miesiące i po tej kuracji udało mi się zrzucić ponad 15kg. Njawazniejsze, ze nie było po tym żadnego efektu jo-jo, jak to miałam w przypadku wcześniejszych innych produktów

Gość gość
Odchudzając się z pomocą Foreverslimu nie trzeba wprowadzać jakiś drastycznych zmian w swoim jadłospisie.U mnie wystarczyła rezygnacja ze słodyczy kolorowych napoi .Do tego jadłam pięć mniejszych posiłków zamiast dwóch ogromnych.Udało mi się schudnąć dzięki tym zmianą aż 13 kg.

Gość gość
Żeby schudnąć trzeba sobie pewne rzeczy przemyśleć.Na samej diecie nie zawsze daje się radę schudnąć.U mnie znaczne zmiany nastąpiły dopiero po wprowadzeniu Slimunox.Zmiana diety ****** tabletki i kilogramy uciekały szybciej.Dzięki Slimunox nie tylko schudłam ale również nauczyłam się jeść tak aby teraz nie martwić się o efekt jo-jo.

Gość gość
Ja również uważam, że Slimunox jest najskuteczniejszym środkiem wspomagającym odchudzanie jaki można w ogóle kupić i zastosować. Dodatkowym atutem jest moim zdaniem to, że oparty jest na naturalnych składnikach

Gość gość janka
W moim przypadku po 3 miesiacach stosowanie Foreverslim waga spadła o 13 kg, więc mi dały i to dużo

Gość gość Agata K
W moim przypadku stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu. W 3 miesiaće schudłam 14 kilo

Gość PD
Bazienka masz namiary na kogoś to ma adi lub meri. Adi już jest w Czechach na niebieską receptę...:(

Gość gość Bogusia
Moim zdaniem nie ma lepszego środka, który działa i jest skuteczny jak Slimunox.

Gość Magdalena Poznań
Moim zdaniem jeżeli chodzi o środki wspomagające odchudzanie, to należy brac tylko pod uwagę te legalnie dostępne. Ja wybrałam Shape Up przy diecie i wreszcie pozbyłam sie nadwagi

Gość gość
Hej, swego czasu miałam spory problem z nadwagą... W sumie to próbowałam wszystkiego, sporty, diety, zioła, suplementy i tak naprawdę mało co to dało. Kiedy już się pogodziłam, że nic z tym już nie zrobię zakupiłam od Natana (kom.575 078 383) Biphasic Slim. To odpowiednik znanego adipexu. Zmniejsza uczucie głodu, przyspiesza metabolizm dając jednocześnie duży zastrzyk energii. Trochę obawiałam się tego wszystkiego ale kontakt telefoniczny był bardzo dobry, wszystko zostało mi wytłumaczone i wyjaśnione. No i efekt jest teraz taki, że po zbędnych 13 kilogramach nie ma śladu. Szczerze polecam, tym bardziej, że teraz do każdego dużego opakowania jest Gratis w postaci Sibutramin 20mg !!! powodzenia.