Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Maluli

Credilo opinie

Polecane posty

Go艣膰 Maluli

Bardzo plinie potrzebuje got贸wki. Gdzie najszybciej dostane po偶yczk臋? Przyznam szczerze ze to moja pierwsza taka po偶yczka i tak si臋 zastanawiam czy one s膮 faktycznie tak szybko udzielane jak pisz膮 na stronach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zale偶y- ale raczej s膮 szybko udzielane bo ma tym w艂a艣nie rzecz polega to takiego typu po偶yczka ze ma zach臋ci膰 klienta do skorzystania. Spr贸buj na stronie http://kasiasto.pl/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam wszystkich. A tak do 5 tysi臋cy jaka po偶yczk臋 doradzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez skorzystaj z PO呕YCZEK KASIASTO :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jankesy
Najlepiej sprawdzi膰 kilka ofert r贸偶nych a nie decydowa膰 si臋 od razu na pierwsz膮 lepsz膮. Chociaz w sumie wszystkie te firmy maj膮 podobne zasady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zasady udzielania mo偶e i podobne b臋d膮 ale chyba tu chodzi bardziej o warunki jakie s膮 w danej po偶yczce. Bo chyba ka偶demu kto szuka po偶yczki zale偶y 偶eby te warunki by艂y jak najlepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie na stronie http://kasiasto.pl/ maj膮 b.dobre warunki. Tam mo偶na wybra膰 sobie ofert臋. Ja wybra艂em i przyznam 偶e op艂aca艂o mi si臋 skorzysta膰 tzn rozwi膮za艂o to m贸j problem wtedy bo wiadomo ze po偶yczk臋 tez musia艂em sp艂aci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A najlepiej to nie bra膰 偶adnej po偶yczki i nie b臋dzie trzeba nic splacac:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Radwan
Rano wysy艂a艂em wniosek z kasiasto i po chwili mia艂em pieni膮偶ki na koncie. Tyle ile potrzebowa艂em tak偶e polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro pisz膮 ze szybka po偶yczka to chyba tak jest w rzeczywisto艣ci. Mia艂em styczno艣膰 z chwil贸wkami i pieni膮dze na koncie mia艂em szybko w kilka minut. Ale te偶 nie wiem czy wsz臋dzie tak jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo szybk膮 po偶yczke mo偶na te偶 dostac w www.aasapolska.pl, nawet w 15 minut przez Internet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gacu
Dla mnie to PO呕YCZKI KASIASTO s膮 najbardziej op艂acalne. Co do tego nie mam w膮tpliwo艣ci i warunki s膮 spoko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tyle ofert a ja nadal nie wiem na co si臋 zdecydowa膰... Co tu si臋 najbardziej op艂aca?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sprawdzi艂es ta stron臋 kasisto co jest w propozycjach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja sprawdzi艂em. I mam po偶ycz臋 z tej strony. Dobre warunki potwierdzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Galu
Ca艂kiem nie dawno r贸wnie偶 szuka艂em po偶yczki. I dobrze jest te偶 skorzysta膰 z rankingu:) wejd藕 na stron臋 z rankingiem po偶yczek i zobacz co si臋 op艂aca wzi膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest tyle po偶yczek ze nie powinno by膰 problemu ze znalezieniem jakiej艣 bo jest ich przecie偶 mn贸stwo i tylko czekaj膮 偶eby skorzysta膰. To ja nie wiem w czym taki problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jest du偶o ale zasadnicza r贸偶nica mi臋dzy dobra po偶yczka a skorzystanie z pierwszej lepszej. Dla mnie to du偶a roznica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Franek Al
Pewnie ze jest r贸偶nica. Dlatego ja wybra艂em po偶yczk臋 ze strony http://kasiasto.pl/. Zauwa偶y艂em ze do艣膰 cz臋sto przewija si臋 ta strona. Wiec chyba warto zaufa膰 wi臋kszo艣ci;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 mam w kasiasto.

Udost臋pnij ten post