Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maluli

Credilo opinie

Polecane posty

Gość Maluli

Bardzo plinie potrzebuje gotówki. Gdzie najszybciej dostane pożyczkę? Przyznam szczerze ze to moja pierwsza taka pożyczka i tak się zastanawiam czy one są faktycznie tak szybko udzielane jak piszą na stronach.

Gość gość
Zależy- ale raczej są szybko udzielane bo ma tym właśnie rzecz polega to takiego typu pożyczka ze ma zachęcić klienta do skorzystania. Spróbuj na stronie http://kasiasto.pl/.

Gość gość
Witam wszystkich. A tak do 5 tysięcy jaka pożyczkę doradzicie?

Gość gość
Tez skorzystaj z POŻYCZEK KASIASTO :D

Gość Jankesy
Najlepiej sprawdzić kilka ofert różnych a nie decydować się od razu na pierwszą lepszą. Chociaz w sumie wszystkie te firmy mają podobne zasady.

Gość gość
Zasady udzielania może i podobne będą ale chyba tu chodzi bardziej o warunki jakie są w danej pożyczce. Bo chyba każdemu kto szuka pożyczki zależy żeby te warunki były jak najlepsze.

Gość gość
No właśnie na stronie http://kasiasto.pl/ mają b.dobre warunki. Tam można wybrać sobie ofertę. Ja wybrałem i przyznam że opłacało mi się skorzystać tzn rozwiązało to mój problem wtedy bo wiadomo ze pożyczkę tez musiałem spłacić.

Gość gość
A najlepiej to nie brać żadnej pożyczki i nie będzie trzeba nic splacac:D

Gość Radwan
Rano wysyłałem wniosek z kasiasto i po chwili miałem pieniążki na koncie. Tyle ile potrzebowałem także polecam.

Gość gość
Skoro piszą ze szybka pożyczka to chyba tak jest w rzeczywistości. Miałem styczność z chwilówkami i pieniądze na koncie miałem szybko w kilka minut. Ale też nie wiem czy wszędzie tak jest.

Gość gość
Bardzo szybką pożyczke można też dostac w www.aasapolska.pl, nawet w 15 minut przez Internet.

Gość Gacu
Dla mnie to POŻYCZKI KASIASTO są najbardziej opłacalne. Co do tego nie mam wątpliwości i warunki są spoko.

Gość gość
Tyle ofert a ja nadal nie wiem na co się zdecydować... Co tu się najbardziej opłaca?

Gość gość
A sprawdziłes ta stronę kasisto co jest w propozycjach?

Gość gość
Ja sprawdziłem. I mam pożyczę z tej strony. Dobre warunki potwierdzam.

Gość Galu
Całkiem nie dawno również szukałem pożyczki. I dobrze jest też skorzystać z rankingu:) wejdź na stronę z rankingiem pożyczek i zobacz co się opłaca wziąć.

Gość gość
Jest tyle pożyczek ze nie powinno być problemu ze znalezieniem jakiejś bo jest ich przecież mnóstwo i tylko czekają żeby skorzystać. To ja nie wiem w czym taki problem.

Gość gość
No jest dużo ale zasadnicza różnica między dobra pożyczka a skorzystanie z pierwszej lepszej. Dla mnie to duża roznica.

Gość Franek Al
Pewnie ze jest różnica. Dlatego ja wybrałem pożyczkę ze strony http://kasiasto.pl/. Zauważyłem ze dość często przewija się ta strona. Wiec chyba warto zaufać większości;D

Gość gość
też mam w kasiasto.