Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też dalybyscie sobie spokój z facetem

Polecane posty

Gość gość

i szukały innego, gdy facet pisze do was codziennie i ze mu zależy ale nie robi komplenie nic? Nie zaprasza a piszecie z nim z rok. Jest nieśmiały ale nie wiem czy też nie zainteresowany. Czy warto biegać za takim facetem i jeśli wyszedłby z tego związek to latać za nim przez cały związek?

Gość gość
jestem od miesiąca w podobnej sytuacji, niby mówi, że mu zależy, a zaprasza ew. na jakiś wieczorny spacer raz na ruski rok. Zaczyna mnie wkurzać ten brak zdecydowania i nieśmiałość, ja chyba sobie odpuszczę.

Gość gość
Pewnie ma kogos

Gość gość
Za często do mnie piszesz żeby kogoś miał i mówi że tylko ze mną utrzymuje znajomosc

Gość gość
Czyli zrezygnujesz z byc moze wspanialego mezczyzny bo nie chcesz nic zrobic? Czy ty sie w ogole nadajesz do zwiazku?

Gość gość
ale jaki to wspaniały mężczyzna który w ogóle nie wkłada nic w budowanie relacji? juz i tak się przed nim upokorzyłam nie raz obniżając swoje uczucia i naciskając. Chce faceta który będzie po prostu tez wkładał w relacje 50%

Gość gość
dlatego o co się starasz? jemu wygodnie, książę się znalazł. rób raz coś dobitnie i albo lewo albo prawo. nie ma pośrodku.

Gość gość
dobrze rozumiem, że ty masz głębokie rozkminy o jakiejś wirtualnej znajomości z obcym facetem, z którym tylko piszesz smsy? Masz 15 lat?

Gość gość
14.26 taaa bys się zdziwila, juz nie jeden taki był kretacz lecący na dwa fronty, oni potrafią pisać do innej nawet jak obok w pokoju jest dziewczyna :/ albo mówi jej ze ,,dużo pracuje". Faceci to gnoje i klamcy a to co on Tobie mówi...powiedziec można wszystko. Zawsze jest możliwość ze ma kogoś a z Toba tylko flirtuje lub trzyma Cie w zapasie jako opcje na kiedy indziej, gdy nie będzie miał gdzie jaj opróżnić.

Gość gość
No to sama zaproś tego faceta autorko, korona z głowy spadnie?

Gość gość
A gdzie sie poznaliscie?

Gość gość
taaa będę latać za facetem

Gość gość
Ja sobie takich odpuszczam, jak facet chce sie spotkac to proponuje i nikt mi nie powie ze jest inaczej. Sama poznalam niesmialego, co sie trzasl jak mnie pierwszy raz przytulal, ale on pisal, proponowal. A z takimi jak ty autorko mialam do czynienia i powiem Ci, nie trac czasu. Jeden mi po czasie napisal, ze kogos poznal, jeden ze nie jest jeszcze gotowy a trzeci sie w ogole zapadl pod ziemie. Takze jak facet sie ociaga, to nie ma sensu.

Gość być może to ten
gość dziś może to cudowny prawiczek ale nie wie jak wkładać, możesz go pokierować i tyle, pomóż mu troche a nie go odrzucasz

Gość gość
gość dziś taaa będę latać za facetem > w obecnych czasach jest wolność ( o którą kobiety walczyłyście ) więc TAK masz za nim latać, chyba że nie wierzysz w równość to mów od razu że chcesz być zdobywana

Gość gość
Jeszcze przyjdzie czas że będziesz go błagać na klęczkach żeby się odezwał.

Gość gość
Jak kobieta chce się spotkać to proponuje i nikt mi nie powie ze jest inaczej.

Gość gość
19.26 ha ha ha niby dlaczego? Zakladasz ze autorka jest desperatka?

Gość gość
Jak czytam te wszystkie wypowiedzi zbliżone tematycznie również na innych wątkach, nasuwa się coraz głośniej wybrzmiewający wniosek: NADCHODZI EPOKA MATRIARCHATU! Chłopaki miejcie się na baczności!

Gość na ostrzu noża
gość dziś 19.26 ha ha ha niby dlaczego? Zakladasz ze autorka jest desperatka? > jeśli jeszcze nie jest desperatka to wkrótce będzie, nieuniknione

Gość gość
Równościa gębę zawsze wycieraja sobie samce beta które ani be ani me do kobiety a chcieli by laski prima sort bzykać. Śmiech na sali kobyly. I konia.