Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku?

Polecane posty

Gość gość

W jakim wieku poznaliście swoją żonę/swojego męża? Jak długo byliście razem? Czy w waszym związku zawsze było dobrze, czy też były jakieś zawirowania? Ilu partnerów/partnerek mieliście wcześniej?

Gość gość
Nie mam żony :(

Gość gość
Partnerów miałam siedmiu ale jeszcze nie wyszłam za mąż. Mam 23 lata. Mam narzeczonego ale czy coś z tego wyjdzie to nie wiem. On myśli że jest drugi. Połknął bajeczkę jak pelikan.

Gość gość
Ja czekam na tą jedyną. Mam 21 lat, prawiczek.

Gość gość
Autorze, za dużo pytań. Zbyt dużo pisania. Żonę poznałem gdy miałem 23 lata. Ona 20. Chodziliśmy z sobą 1,5 roku. Moja żona nikogo przede mną nie miała. Była dziewicą. Byłem mile zaskoczony gdyż była piękną dziewczyną i chłopacy do niej startowali. Przede mną kilku adoratorów odprawiła z kwitkiem. Ja przed nią miałem jedną partnerkę lat 17, z którą byłem w łóżku, ale nie odbyłem z nią stosunku. To była jednorazowa przygoda. Były pocałunki i pieszczoty całego ciała, ale jej nie włożyłem. Ona nie chciała stosunku gdyż była jeszcze dziewicą. Chciała z tym poczekać. Tak więc byłem właściwie prawiczkiem.

Gość gość
Mam 22 lata i czekam na moją księżniczkę, tą jedyną, która w przyszłości zostanie moją żoną. Mam nadzieję, że kiedyś się doczekam i będę miał cudowną żonę, z którą założe rodzinę

Gość gość
24 lata, po 2,5 roku slub. wczesniej 2 chlopakow. bywalo i bywa roznie, kryzysy male i duze. razem od 15 lat.

Gość gość
W wieku 30 lat

Gość gość
Z tego co widzę, to w tych czasach więcej jest facetów, którzy czekają na tą jedyną niż kobiet