Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana_kobieta

Jestem znowu w ciąży...nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość zdołowana_kobieta

Nie mam się komu już wyżalić... Zacznę od tego, że mam 11-miesieczną córkę i nie dawno dowiedziałam się, że znów jestem w ciąży... jestem załamana, ciągle płaczę i nie chce mi się żyć. Nie teraz, nie jestem w ogóle gotowa, moja córka jest jeszcze taka mała, jak ja dam w ogóle radę? :( dodam, że miałam takiego pecha , że był to stosunek bez zabezpieczenia jako jedyny w całym cyklu i to 3 dni przed spodziewanym okresie, który nie nadszedł...:/ Tak, żałuje, że wtedy z mężem się nie zabepieczyliśmy...:/ Mam okropnego doła, nie chce mi się w ogole żyć. Nie widzę, żadnych pozytywnych stron tej sytuacji :((

Gość gość
ciesz się kobieto tylko! dasz radę!!!

Gość gość
Istnieje 500 pozytywnych stron tej sytuacji.

Gość gość
to się było nie ****ać jak naiwna małolata na nastepny raz masz nauczke

Gość gość
Kochana dasz rade , zanim urodzisz to mala juz podrosnie . Kobieta zawsze da rade :) jestesmy silne i zaradne ;) ja dalam rade z 3 maluchow sama bo moj bm sie nie udzielal. Troche wiary i bedzie ok.

Gość gość
A co za różnica ile masz dzieci? Przecież dziecko nic nie zmienia nie ogranicza. Ciesz się z tej ciąży widocznie tak miało być.

Gość gość
Zawsze można usunąć ja żałuję że się na to nie zdecydowałam ale coz

Gość gość
Mozna usunac ciaze, jednak niesie to za soba ryzyko bezplodnosci w pozniejszym czasie, jak juz bedziesz gotowa na kolejne dziecko. No chyba, ze nie chcesz miec wiecej dzieci, to usun ciaze i podwiaz jajowody i po problemie.

Gość gość
Popieram, zawsze można usunąć ciążę. A zajść ponownie kiedy to już będzie wygodne np. kiedy pierwsze dziecko odchowane. Nie łam się autorko

Gość gość
17'36 dziecko nic nie zmienia i nie ogranicza?! pilas coś,ze takie brednie piszesz?

Gość gość
czy wy naprawdę nie możecie udzielać tych odpowiedzi, z jakąś minimalną kulturą !! Poważnie co niektóre muszą być takie wulgarne i podłe :-o z jakich wy pochodzicie domów, rodzin ? Autorko nie płacz bo ja urodziłam dzieci troje rok po roku 20 lat temu !! I dziś bez żadnego nie wyobrażam sobie życia. A też nie było kolorowo !

Gość gość
Ja zaszłam w drugą ciążę, gdy syn miał 9mcy. Nie było jakoś szczególnie ciężko. A wbrew pozorom później i aż do ymteraz chwalę sobie sytuację. Moje dzieci zawsze miały siebie nawzajem, miały się zawsze z kim bawić, są b ze sobą zżyte. Tetaz mają jeszcze sporo młodszą siostrę i ona jest czasem jak jedynaczka. I powiem tyle, że na ogół z jedynakiem człowiek aię qięcen namęczy biż z dwójką czy trójką dzieci

Gość gość
Bedzie taka różnica wieku, jak miedzy mną i siostrą. Na pewno na poczatku mamie bylo ciezko, ale potem same sie sobą zajmowałysmy cały czas. To moja najlepsza przyjaciółka.

Gość BeautifullLuna
moze poronisz

Gość gość
A ja zazdroszczę, my z mężem bardzo chcieliśmy mieć dzieci ale póki co cisza. Ciesz się bo właśnie nosisz cud życia pod sercem.

Gość gość
U mnie jest różnica 17 miesięcy. Dałam sobie sama radę i nie wspominam tego czasu jako coś ciężkiego. Dzisiaj dzieci już 8 i 9 lat.