Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usta powiekszone kwasem a antybiotyk

Polecane posty

Gość gość

Hej! Znalazłam się tutaj bo szukam rady od dziewczyn które są bardziej obite z tematem niż ja. Szukałam jakiś informacji necie ale nic konkretnego nie znalazłam, otóż w sobotę miałam powiększone usta kwasem hialuronowym Stylage M, wszystko było pięknie i nagle w czwartek obudziłam się z opuchnietym policzkiem, jak się okazało- od zęba :/ dostałam antybiotyk Clindamycin Mip 600 i teraz pytanie do was dziewczyny- czy on spowoduje że kwas się wchłonie? Gdybym wiedziała że takie coś mnie spotka to nie decydowała bym się na ten zabieg teraz :(

Gość gość
Nic sie z ustami nie stanie ale o zabiegu kosmetycznym powinnas poinformowac lekarza bo zawsze moze zaistniec podejrzenie, ze to jakac reakcja na zabieg.

Gość gość
Dziękuję :)

Gość gość
następna zdebilała ofiara mody na "karpią gębę" :o

Gość gość
Nie bardzo rozumiem komentarz ponieważ wcale nie przypominam karpia :) owszem są kobiety które zdecydowanie przesadzają ale one mają w ustach po kilka ml kwasu a to rzeczywiście brzydko wygląda. Strasznie irytuje mnie że ludzie wrzucają do jednego wora wszystkie kobiety korzystające z medycyny estetycznej

Gość melisowa

Wszystko z umiarem, ja też mam powiększone usta kw. hialuronowym , zabieg robiłam całkiem niedawno w salonie magic visage w Warszawie. Mam ładne, pełne i naturalnie wyglądające usta.  Żaden karp :)

Gość wifka

no i jak wyszły Ci usta, ile ml sobie wstrzynęłaś, mi tez właśnie zależy na naturalnym wyglądzie dlatego szukam sprawdzonego miejsca, rozumiem że poleceasz ten salon Magic Visage?

Gość olala
Dnia 20.05.2019 o 18:35, Gość melisowa napisał:

Wszystko z umiarem, ja też mam powiększone usta kw. hialuronowym , zabieg robiłam całkiem niedawno w salonie magic visage w Warszawie. Mam ładne, pełne i naturalnie wyglądające usta.  Żaden karp :)

Ooo... nie wiedziałam, ze takie rzeczy tez tam robią. Robiłam tam rok temu brwi. Wyszły swietnie, nad ustami wciąż się zastanawiam.

Gość ziterra

myśle, że jeśli rozważasz powiększanie ust to Magic Visage jest sprawdzonym miejsce na tego typu zabiegi, sama robiłam i jestem bardzo zadowolona, naturalnie i perfekcyjnie. 

Gość Olga

Ja powiększała usta kwasem hialuronowym w krakowskim SCM Estetic. Wyszły swoją drogą pięknie;)

Ale co do pytania, czy można przy takim zabiegu zażywać antybiotyk... Osobiście nie wiem, choć ja o to wszystko raczej nie pytałabym na forach, bo wiadomo, że odpowiedzi mogą padać wszelakie, a po prostu samego lekarza. Tutaj pewność będziemy mieli już na 100%!

Gość wertka

ja jestem bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskałam w salonie magic visage, robiłam usta, wstrzyknęłam 1 ml kwasu i efekt jest naturalny, a taki właśnie chciałam zachować. 

Gość olefka

najważniejsze to też wybrać bezpieczne miejsce na tego rodzaju zabiegu, ja w Magic Visage usta i wiedziałam, ze to bezpieczne i sprawdzone miejsce na tego rodzaju zabiegi.