Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaja15

Pierwsze objawy ciąży? Jakie miałyście?

Polecane posty

Gość Ciekawaja15

Chodzi mi o to co zauwazylyscie u siebie? Kilka dni po spozniajacej sie miesiaczce, a moze nawet przed terminem ;) Badalyscie same szyjke macicy? Jak tak to jaka byla? Bol piersi? Temperatura? I czy bol podbrzusza i jajnikow roznil sie od miesiaczki

Gość gość
U mnie było tak. Po owulacji zaczęły mnie boleć piersi ( ale tak mam zawsze przed okresem), kilka przed terminem miesiączki kłucie w prawym jajniku ( z którego była owulacja, wiem bo miałam monitoring cyklu) i 17 dni po owulacji zrobiłam test i dwie grube kreseczki. Co do temperatury to nie mierzyłam i szyjki nie sprawdzałam. W 9 tygodniu ciąży dopiero pojawiły się mdłości i wymioty.

Gość gość
brak okresu i bol w dole brzucha jak na okres, ktory nie nadszedl

Gość gość
Ja przed okresem zauważyłam po piersiach jakby kolor brodawek się zmienił i ich bol.

Gość gość1505
A temperatura jaka? U mnie 37,1 ale to po południu dzis mierzylam.. nie wiem co myśleć, okresu brak, ale uczucie mokrosci, nie sluz, ale taka jalby woda, jakbym po kąpieli sie nie wytarla

Gość gość
6bdni przed okresem zawrorty glowy omdlenia Test (wczesny) i bach jest 17 tydz.

Gość gość1505
Dzis zrobilam test co prawda po poludniu, ale dwie kreski, myslicie, ze mimo to moge nie byc w ciazy? Naczytalam sie i torbielach i bledach :(

Gość gość
Ja sama jak zrobiłam test nie wierzyłam własnym oczom i następny dzień poszłam na betę z krwi. Uwierzyłam jak zobaczyłam na usg dopiero :) a dziś juz jestem w 18 tygodniu ciąży. Nie wiem czy tak jest w każdym przypadku czy zależy od rodzaju torbieli. Ja miałam torbiel krwotoczną w tym cyklu za nim zaszłam w ciążę. Robiłam test bety z krwi i wynik był 0 i coś tam po przecinku. Więc w moim przypadku torbiel nie fałszowała testu. :)

Gość gość
Moim pierwszym objawem zaraz po owulacji był ogromny apetyt. Mogłam jeść i jeść. Ciągle byłam głodna. Trwało to jakieś 3 tygodnie. Gdy zaczęliśmy z mężem znowu starać się o dziecko to wiedziałam że nam się udało właśnie przez to że też byłam ciągle głodna.

Gość gość
Poza brakiem miesiączki żadnych objawów do 7-8 tc. Potem tylko niewielkie mdłości. Nie robiłam żadnych testów, ani beta hcg bo po co? W 7 tc poszłam do ginekologa, który potwierdził ciążę.

Gość gość
Tylko pokluwanie w podbrzuszu (macica) tydzień przed okresem. Inne objawy dopiero 6-7 tydz. Oprócz braku miesiączki oczywiście.