Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też tak macie ze gdy kogoś poznajecie

Polecane posty

Gość gość

to albo zachochujecie się bardziej w jego duszy, bardziej po przyjacielsku albo pociąga was fizycznie ale też czujecie motyle? nigdy razem nie idą w patrze te rodzaje uczuć?

Gość gość
tak, niestety ;/ i co lepiej wybrac? interesujace rozmowy i spedzanie czasu i seks zprzymusu czy namietny seks i niewiele poza tym?

Gość gość
myślałam że ja tylko tak mam i jestem dziwna

Gość gość
mysle ze to dlatego, ze w Polsce (o ile szukasz w Polsce) nie ma az tak wielu przystojnych mezczyzn (przynajmniej w moim przedziale wiekowym, mlodi to jeszcze o siebie dbaja) a zeby do tego byl interesujacy, to juz w ogole... Ale kazdy facet chce dzikiego seksu wiec nie wiem, czy nie lepiej inwestowac w znajomosc z facetami, na widok ktorych miekna nogi ...

Gość gość
Nie nigdy

Gość gość
Nie :)

Gość gość
Jestem facetem i ja akurat mam tak, że zakochuje się w kobietach, które na początku w ogóle mi się nie podobają i nie pociągają mnie fizycznie. Jednak czasami rozmowy z kobietą są tak wyjątkowe, że po jakimś czasie nie widzę poza nią świata i wtedy staje się dla mnie najpiękniejsza (chociaż zdaje sobie sprawę z tego, że dla innych jest tylko przeciętna) i wtedy kiedy zakocham się w jej duszy i emocjach jakie mi daje, to mam ochotę na długi i namiętny seks z tą, którą kocham najmocniej na świecie

Gość gość
Normalne. Nie sportkalem jeszcze kobiety zeby byla w kazdy sposob pociagajaca. Albo jest ladna, akbo seksowna albo ma super charakter. Ba czesto jest tak ze ladne dziewczyny maja maloatrakcyjne cialo( chude, bez tylka-plaskod***e i bioder a do tego maly biust) czesto tez brakuje im interesujacych cech osobowosci. Wiele razy co i potwierdzi soora rzesza facetow spotyka sie kobiety na widok ktorych cisnienien skacze szczena opada bo takie cialo i ksztalty a z twarzy nic ciekawego a czasem j poprostu brzydka twarz maja. Nie mowiac juz jak sie czesto kobieta odezwie to tez czar pryska dlatego trzeba szukac kompromisow albo spotykac sie tylko na seks bo z twarza i osobowoscia obcujemy caly czas.

Gość gość
wielu wielu mezczyzn wybiera brzydkie lub przecietne kobiety do zwiazku i zastanawiam sie, czy brali z braku laku, czy one mialy super charakter.

Gość gość
Jak kobieta nie ma fajnego charakteru to nawet jeśli będzie miss świata to nic z tego nie wyjdzie. Co najwyżej zostanie wykorzystana na jedną noc

Gość gość
ciekawe co oznacza ten fajny charakter - ze jest chetna na seks 24/7?

Gość gość
gość dziś myślałam że ja tylko tak mam i jestem dziwna > wy jesteście wszystkie walnięte do kwadratu, nie jesteś sama

Gość gość
22:07 Mam podobnie ze zakochuje sie w interesujacych kobietach. Kiedys tak mialem ze jak pierwszy raz ja zobaczylem stwierdzielm nic ciekawego nie moj typ ale mnie wzielo jak ja poznalem. Jednak pociag seksualny Fronty sie od tego jak widzisz seksowna laske na ulicy i chce cie rozerwac podniecenia i wtedy nie myslisz o romantycznym delikatnym seksie a zaspokojeniu swoich rzadzy w przeciwienstwie do zwiazku gdzie chcesz dbac o potrzeby i komfort partnerki.

Gość gość
Powiem wam ze ostatnio poznałam bardzo przystojnego faceta i sensownego, w moim typie tylko jest jedno ale- brak głębszych rozmów. Chyba dobrze byłoby też o czymś pogadać anie tylko patrzeć się na niego jeszcze do seksu by się nadał

Gość gość
21.49 doklaadnie, ja mam juz 26 lat i tacy w moim wieku i starsi są zaniedbani, maja piwne brzuchy, lysieja, buraczane twarze :/. Widuje natomiast dość sporo ładnych 18-22 latkow, tacy maja ładne rysy twarzy, są szczupli ale pomarzyc można, bo dla mnie to juz gowniarze :/

Gość gość
21.49 doklaadnie, ja mam juz 26 lat i tacy w moim wieku i starsi są zaniedbani, maja piwne brzuchy, lysieja, buraczane twarze :/. xxxx 26 o zaniedbani juz?? Ja mam 33 i wg mnie tacy 26 to jeszcze calkiem :d ale w wieku 33 to o boze.... :D

Gość gość
W pl nie ma w kim

Gość gość
kobiety tylko lecą na przystojniaków, nawet jak to durny debil i roohacz, a potem płaczą, głupie są

Gość gość
ale gdy facet nie pociąga to dobry charakter tez tego nie zrekompensuje?

Gość gość
to było w sumie stwierdzenie nie pytanie

Gość gość
22.07 mam to samo choć dla mnie mój obiekt westchnień od początku był piękny tak jak piękną ma duszę o oczywiście zyskiwał w miarę gdy go poznawałam .Podpisuję się pod Twoim wpisem kropka w kropkę.Jestem kobietą przeciętną raczej on mówi że jest inaczej,hmm sama nie wiem

Gość buahahaha
gość dziś nie jest ideałem? co ty nie powiesz, szokujące

Gość gość
no sam wygląd to troche mało nawet gdy facet wygląda jak Apollo

Gość gość
Go5ć dziś To prawda dużo mężczyzn od 30 zaczyna sie zaniedbywać > w PL facet po 30 to już wrak, za dużo chlają

Gość gość
gość dziś no sam wygląd to troche mało nawet gdy facet wygląda jak Apollo Zgoś Ideałem ma być, wiemy, tak jak wy babeczki, cud i miód bez skazy