Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwię się bardzo pomóżcie.!

Polecane posty

Gość gość

Witam mam synka prawie ma 15 miesięcy i ostatnio zaczęłam bardziej go obserwować i zaczęły mnie martwić niektóre jego zachowania a mianowicie kręci główka na lewo i prawo tak jakby zaprzeczal uderza nią o krzesełko zabrania mu tego mówiąc żeby nie robił tak bo go główka będzie boleć i dopiero po jakimś czasie przestaje będąc na rękach prezy się i wygina jakby nie chciał być przy przebieraniu jest krzyk i pisk tak samo jest jak go odciągam od czegoś np. Rolety czy od kwiatków lub jak nie chce gdzieś z nim iść, zabawkami rzuca po podłodze nie bawi się nimi bardziej woli otwieranie i zamykanie wszystkiego co się da czyli szafek pralki drzwi mówił wcześniej mama teraz tylko me.. z apetytem też u niego różnie bywa mam wrażenie że mało czasami je np. Troszkę kaszki w międzyczasie cyc potem staram się mu dać jakiś owoc lub danonki potem obiadek i kolacja to różnie bywa czasami nic nie chce zjeść oprócz cyca. Mam też wrażenie że nie zwraca na mnie uwagi i jest jakby troszkę nerwowy bawi się energicznie pasami od wozka jak temu zaradzić?? Żeby był spokojniejszy Sam jeszcze nie chodzi.. Strasznie się martwię i boję o Maluszka czy to nie jest coś złego a dodatkowo wszyscy wokoło twierdzą że wyolbrzymiam proszę i błagam pomóżcie pęka mi serce

Gość gość
Pewnie ma autyzm

Gość gość
Idz do neurologa zeby zobaczyl dziecko. Troche dlugo nie może ruszyc- a robi pod wzgledem fizycznym jakies postepy? Widzial go jakis fizjoterapeuta?

Gość gość
bawi się energicznie pasami od wozka jak temu zaradzić?? Żeby był spokojniejszy X Było d*******y spokojnemu samcowi beta, takiej ciepłej klusce a nie lobuzowi :D

Gość gość
a co to cyc?