Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja po wypiciu kilku lampek traci wszelką żenadę

Polecane posty

Gość gość

to może być wesołe, ale ona traci wszelkie hamulce i jest zdolna do kompromitowanie się i mnie. Pokazałem jej już fotki, na których jest w tym stanie. Była zszokowana. Ale przy najbliższej okazji wszystko znowu zapomniała. Zaznaczam, że alkoholiczką nie jest i za każdym razem zapewnia, że się kontroluje.

Gość gość
Alkohol odkrywa prawdziwą naturę. Co ona takiego robi, że masz takie obawy?

Gość gość
Ostatnio w czasie imprezy u urlopowych znajomych (około 10 osób) Musiałem na krótko wyjść i przeparkowač samochód. Kiedy wróciłem była już centrum towarzystwa. Praktycznie nago

Gość gość
to nawet fajna cecha - miałem taką laskę. Na imprezie u nas po drinkach zachowywała się nadzwyczaj swobodnie, to zabrałem ją na bok i solidnie wdymałem. Myślałem że jej przejdzie. Efekt był taki, że po seksie chwila garderoby i łazienka i założyła najcieńsze legginsy i top jaki ma, zaprezentowała swoje walory w najbardziej dosłowny sposób możliwy bez zupełnej nagości. Ale mi to nie przeszkadzało.

Gość gość
Jak pisałem: moja traci hamulce. Jestem pewien, że jeżeli ktoś ją lekko podpuści, zacznie nago latać po parku.

Gość gość
Koniecznie sfilmuj i wrzuć na yt.

Lola ma słabą głowę ewidentnie , sporo babek tak ma ..... byłem kiedyś na szkoleniu w nosalowym dworze z kolacją i noclegiem . Jedna babka była tam z mężem , wypiła dwa driny i chciała mine przelecieć przy wszystkich ..... zwiałem w ostatniej chwili do pokoju . Jej facet przy śniadaniu obrzucił mnie nienawistnym spojżeniem , ona sama nie zeszła na śniadanie. Morał ........ brak treningu to niekiedy nic dobrego.

Gość gość
Mnie to zbytnio nie przeszkadza, ale ona nie robi różnicy między znajomymi i obcymi. Jak tak dalej pójdzie, przeleci ją całe osiedle. Kilka razy dziwił mnie stan jej cipki. Do tego nagle nie ma nic przeciwko analowi. Skąd ta zmiana poglądów?

Gość gość
Też nie jestem święty. Ale ona przesadza z tą spontanicznością

Gość Sukaniezlajest
Anal musiala doznać i sie jej spodobalo, ktos musial mieć niezle ******ie spotkac taka to w******* na calego,ktos Ci zaparkowal w jej d**eczce i spodobalo sie jej skoro nie ma oporow co za suka chcialbym ją spotkać

Gość gość
Chyba całe osiedle chce ją spotkać

Gość gość
Najpierw miała kryzys, bo się zbliżała 40tka, a teraz nagle jest tak rozluzowana. Tak naprawdę trochę mi się to podoba. Nie chcę tylko wylądować jak rogacz.

Gość gość
Laska pijana dupa sprzedana,taka prawda juz masz rogi kazdy by korzystal z taka pijana p******i sie najlepiej wszystko mozesz ulegnie nawet gdy nie chce,a bedzie sie walić jak nigdy pijana bez hamulców maszynka do sexu testuje czego sie obawi. Uwodze mezatke 40 ktora ma córkę 18 dawno temu wpadla mi w oko na początku imprezy gdy juz byla pijana a maz pojechal do domu nie stawiala oporu gdy macalem jej wdzięki miala pewnie ze 35lat,kontakt sie polepszyl wyjaśnienie syuacji z imprezy ze nic z tego bo taka nie jest nie moze tak chocia mowi ze dala by bez problemu,matka zona, poczym bez oporu cyber sex zaskoczyla mnie,czekam na ostatni akt w którym nagie wdzięki pieścić bede by krok po kroku wchodzic w jej Cipke tak jak chce ****** jej pragne bardzo i na wszelakie sposoby.

Gość gość
Spoko mamuśka chętnie bym ją wymacal

Gość gość
Na nie już chyba miejsca, ktôre nie byłoby intensywnie wymacane i dokładnie obejrzane