Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie lubią tylko szczęśliwych ludzi

Polecane posty

Gość gość

smutnych i nieszczęśliwych mają w doopie i nawet sie nie zainteresuja dlaczego sa tacy

Gość gość
A Ty czemu jestes nieszczesliwy ? Ze piszesz takie smutne posty ?

Gość gość
to zacznij być usmiechnięta i szczęśliwa. uśmiechaj się do ludzi idąc ulicą w sklepie a zobaczysz jakie cuda będa się działy

Gość gość
Jestem facetem i mam to

Gość gość
Wbrew pozorom każdy ma swoje problemy, jedni przeżywają je mocniej inni lżej. Gdy chce się z kims pogadać to się mówi wprost a nie oczekuje skamlącą postawą że ktoś przybiegnie i zacznie przeprowadzać terapię. Bycie pod ciągłym wpływem marudzacych narzekajacych osób tez potrafi zabrać nastrój i przejąć postrzeganie, wiec to wcale nie dziwne ze ludzie wolą uśmiechniętych bo to logiczne ze wtedy można poczuć się lepiej. Człowiek zaraza się nastrojem otoczenia, ludzie nieszczęśliwi to często ludzie z zaburzeniami, najlepsza wiec albo pomoc bliskich albo specjalisty.

Gość gość
23:37 dawno nie czytałam tu tak sensownej, spójnej wypowiedzi.

Gość gość
23:26 mam problemy, poważne, egzystencjonalne

Gość gość
23:37 co by nie mówić są problemy różne , które inaczej wpływają na życie. I wcale nie jest powiedziane że tej samej osoby która radzi sobie z problemami gdyby spotkalo coś z czym inny sobie nie radzi też by nie odebralo ochoty do życia

Gość gość
23:41 G****o nie sensowna odpowiedź, osoba nie znajaca cierpienia

Gość gość
23.49 Mylisz się, oj mylisz. Są osoby tak wrażliwe ze ludzie oceniają ich jako wynioslych i bez troski o drugą osobę a oni się kryją bo wiedzą że przebywanie właśnie z nieszczęśliwymi uaktywnia ich leki z którymi jeszcze sobie nie poradzili, strasznie tez przeżywają sytuacje innych. Niejedna osoba wydająca się arogancka mogłaby napisać książkę o swych traumach.

Gość gość
Ja tez mam bardzo wrazliwa osobowosc i oczy w tzw. "mokrym miejscu", ale do cho/lery jak sobie dluzej nie radze z problemem to nie zatruwam otoczenia tylko ide do psychologa. Sa naprawde pomocni. Wychodz na spacery, wdychaj powietrze pelna piersia, idz na basen, na silownie, a jak sie odchudzasz zjedz ciastko z kremem,usmiechaj sie do ludzi nawet wbrew sobie. Sprobuj, a efekty przyjda. Przesiadujemy przed monitorami, katuja nas ekrany komorek, byle jak jemy, byle jak spimy. Jak w tym wszystkim dobrze funkcjonowac. Z byle g. robi sie zyciowa sprawa. Masz co jesc? Masz gdzie spac? Bomby Ci na glowe nie spadaja? Jestes zdrowy fizycznie? To w czym problem? W tym, ze wlasnie brak problemow jest najwiekszym problemem. Bardzo modny ostatnio stal sie tzw. problem egzystencjalny. Niestety, nikt nie nada sensu Twemu istnieniu poza Tobą samym. Weź się w garść, po prostu.