Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co sie ze mna dzieje. Ponizam kogos, kto na to nie zasluguje.

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos rozwiaze tą zagadke? Jestem rodzinna, lubie ludzi, nawet tych ktorych nikt nie akceptuje i wysmiewa,dreczyW kazdym widze cos fajnego. Zawsze bronilam tych slabszych.Jednak jakby poza moją kontrolą dzieje sie cos dziwnego.Mam kuzyna.Chlopak obiektywnie jest fajny i lubiany. Troszke niesmialy ale czuly, pracowity, zabawny. Raczej cichy. A ja...ponizam go i mam za smiecia.To silniejsze ode mnie.Probuje byc mila ale strasznie mnie wkurza,nie wiem czym i czuje taka potrzebe by go ponizac.Czasem to az mi go zal i czuje sie jak totalna suka, mam okropne wyrzuty sumienia.Normalnie nikogo tak nie traktowalam i nie traktuje,jak ktos mnie wkurza to go olewam, nawet w myslach nie przeklinam, a tu sie czuje jak jakis obsesyjny demon.Nic mi nie zrobil. Prosil mnie,bym traktowala go normalnie,ale nie potrafie :(

Gość gość
chory

Gość gość
Jak mowie, nigdy nie ponizalam slabszych a bylo ich troche w moim zyciu, kuzyn jest slabszy bo ma wade wymowy, chodzil do szkoly dla dzieci z wadami, nie jest tez inteligentny ale to nie sa wady za ktore moglabym go tepic bo jest dosc dobrym czlowiekiem

Gość gość
tez tak mam i w ogole, a wazne jest dla mnie szanowanie ludzi i nie ocenianie ich :( ale czasem mnie ktos tak wkurza samym stylem bycia, glosem, spojrzeniem, ze tez jestem chamska, nie kontroluje nieraz :/ np. moj tata - przesadzil z piciem jakis czas temu, robil awantury i caly czas teraz po nim jezdze mimo, ze nic takiego nie robi, po prostu sie mnie cos pyta, ja nie chce z nim gadac wiec tylko go obrazam :/

Gość gość
a jest natret? mnie tez czesto ludzie wkurzaja, jak sie tak "łaszą" do mnie i sa natretni, tacy milusi, az mnie to w*****a

Gość gość
Do momentu, aż dostaniesz od kogoś w machę, że gwiazdy zobaczysz. To Cię nauczy i otrzeźwi. To co robisz nie jest niczym nadzwyczajnym, nad czym należy się zastanawiać. to jest c h a m s t w o. Można leczyć tylko i wyłącznie pracą nad sobą.

Gość gość
Moze i cos jest w tym ze ta jego wada wymowy mnie wkurza, ale tez znam innych ludzi z roznymi wadami i traktowalam ich normalnie, czasem z czuloscia zasmialam sie w myslach i uwazalam ze to nawet slodkie, chyba ze ktos byl niesympatyczny to i tak mi to nie przeszkadzalo,po prostu olewalam.Nie ma we mnie jadu ,tylko w stosunku do niego tak mam.

Gość gość
Tak, jest milusinskim natretem... a moze to jest przyczyna i fakt, ze to rodzina wiec nie wypada niektorych rzeczy powiedziec? Tam teoretycznie mam wybor (jak zachowac sie do obcych) a do rodziny wiadomo, ciezko inaczej jesli nie ma powodu...pokrecony mozg.

Gość gość
Masz poczucie wladzy, syndrom Putina, bezkarnie mozesz sobie na wszystko pozwolic. A wladza deprawuje.

Gość gość
wiele razy mialam poczucie wladzy i tego nie wykorzystywalam..

Gość gość
Kafeteria to idealne miejsce dla psychopatek ktore sa gowno warte ale lubia sobie ponizac innych. Czyli to miejsce dla ciebiej jest idealne.

Gość Piaskun
Wychodzi Twoja prawdziwa natura, która przeczy autostereotypowi.

Gość gość
poczucie wladzy to nie wladza.

Gość gość
Rób tak dalej to się to rozpadnie a później trafisz na takiego który cię skopie jak psa, i wtedy pewnie jeszcze będziesz bardziej kochała tego który cię leje

Gość gość
ale wy idioci jestescie :P koles jest milusinskim natretem , nie chce z nim gadac, wcale nie musi, a jest skazana :P ci tu zaraz o agresji, wezcie tabletki