Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz mąż

Niezaspokojona żona

Polecane posty

Gość Dariusz mąż

Jak w temacie żona obecnie ma duże potrzeby, a ja cóż poprostu kapeć. Otoz tak sie sklada, ze nie potrafie seksualnie dogodzic mojej zonie. Ptaszek nie staje mi za często, a jak stanie to nie jest tak sztywny jak kiedyś i za dlugo nie moze... Ona natomiast bardzo seksowna kobieta, ktora chce kilka razy dziennie się kochać. Żona obecnie ma 42 lata, a ja 50 lat. Jesteśmy po ślubie 22 lata. Dla żony byłem pierwszym partnerem, nie miała doświadczeń przedmałżeńskich. Po ślubie to ja ciągle chciałem się kochać z nią, a małżonka mówiła, że tylko seks mi w głowie. Niestety z upływem czasem jej libido znacznie wzrosło, a moje zmalało. Stała się bardzo zgryźliwa, czepliwa i wprost nie do wytrzymania. Z początku za bardzo nie wiedziałem czemu taka jest, ale jej dobra przyjaciółka uświadomiła mi, że potrzebuję częstego seksu, a ja ją zaniedbuję. Dlatego po przemyśleniu sprawy pozwolilem jej na seks na boku. Była jeszcze bardziej zła na mnie niż zazwyczaj, ale po kilku dniach oznajmiła "jeżeli nie zmieniłem zdania to chce spróbować z innym facetem" i dodała "pamiętaj, że ty chciałeś tego i jak mi się spodoba ..." Odparłem "kochanie liczy sie to, aby tobie bylo dobrze". Później spotykała się z kilkoma facetami na seks randkach, ale żaden nie przypadł jej do gustu i nie zdradziła mnie. Oczywiście winą zostałem obarczony za te jej niepowodzenia. W końcu u mnie w pracy przyjęto nowego pracownika. Młodego i przystojnego przed trzydziestką faceta. Pomyślałem, że taki mojej powinien się spodobać. Po upływie niespełna miesiąca zaprzyjaźniłem się z nim. Co prawda z niego był dobry babiarz, co żadnej nie przepuści, ale może i lepiej pomyślałem. Zaprosiłem go do domu. Żonie się spodobał. Wypiliśmy trochę i poruszyłem temat, że zaniedbuję swoją kobietę, a ona potrzebuje ... Żona się zaczerwieniła, ale przyznała mi rację. Następnie usiadła mu na kolanach i zaczeli się całować, a kilka chwil później Rafał, tak ma na imię, dorwał się do mojej żonki jakby nie miał dawno kobiety i ostro posuwał moją żonę na wersalce. Trzeba przyznać dobry ogier z niego, ponad trzy godziny dogadzał jej oczywiście z krótkimi przerwami. Wtedy zrozumiałem, że jej przyjaciółka ma rację, brakowało żonie seksu. Myślałem, że po tak upojnej nocy będzie ją bolało krocze. Nic podobnego rano następnego dnia była w skowronkach, a na pytanie "jak się czuje?" odparła "bosko" Cała sytuacja była bardzo podniecająca dla mnie, ale najgorsze w tym to, że byłem zadowolony z tego, iż żonie dogodził inny facet. Zdrada żon jest uznawana za nie moralną społecznie, ale istnieje od dawna. Zaś bycie męża zadowolonym ze zdrady żony to jakaś patologia, zboczenie i tak się właśnie czuje.

Gość gość
Witaj Dariusz. Ciekawy watek. Mam tylko jedno pytanie. A skrzydlatego konia tam nie było. Facet nie pisz bajek bo się kompromitujesz. Kto normalny opowiada takie rzeczy?

Gość Ilona 1972
Mój ślubny mi zabrania bzykania z innymi. Nie wie tylko że ma rogi większe od jelenia. Chciałabym takiego jak ty Darku męża, nie musiałabym robić tego po kryjemu. Nie jesteś zaraz zboczkiem, a porostu czujesz zadowolenie jak twojej kobiecie jest przyjemnie i dobrze z innym. Przecież nic złego w tym nie ma.

Gość gość
A wylizałeś ją po wszystkim? Powinieneś!

Gość gość
A u nas jest odwrotnie...to mnie kręci jak mój robi to przy mnie z inną...jestem bi więc z nią też się zabawię i wszyscy we trójkę...hmm..jest bosko...

Gość Ewa 84
Autorze kobieta dojrzała jest wymagająca w łóżku. Sprostać jej może tylko jurny ogier o czym sam się przekonałeś. Teraz jak spróbowała z innym dobrym kochankiem jesteś na straconej pozycji, albo będziesz jej dogadzał na tyle ile potrzebuje, albo pozostaje instytucja kochanka. Nie ma co się wstydzić, jak Twój ptaszek lichy i nie daje rady kobiecie. Sam napisałeś, że masz seksowną żonę i szkoda by się marnowała z tego powodu. Nie napisałeś co dalej, ale myślę, że nie jesteś egoistą i pozwolisz kobiecie na odrobinę szaleństwa.

Gość gość123543
Ewa 84, jestem takim jurnym ogierem. Napiszesz do mnie?

Gość Adaś 20 lat
Zawsze podobała mi się piękna sąsiadka po czterdziestce. Jest mężatką i myślełem, że nie mam u niej szans. Jednak około rok temu zagadałem ją i w trakcie rozmowy zaprosiła mnie na kawę. Oczywiście że poszedłem. Sama chciała seksu i wylądowałem z nią w łóżku. Zrobiłem jej trzy razy, a jej było mało. Wspaniała kobieta i kochanka. Od tamtego razu posuwam ją kilka razy w tygodniu dyskretnie. Nie chce, aby mąż się dowiedział. Jak mówi kocha męża, ale potrzebuje dużo seksu. Jej mężulek jest słaby w te klocki. Jeden numerek i idzie spać, a ona dopiero się rozgrzewa i ...