Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za niedługo stuknie mi trzydziestka i wciąż jestem

Polecane posty

Gość gość

Prawiczkiem. Zastanawiam się czy jest sens czekać na tą jedyną, czy lepiej nadrobić zaległości i sprawić sobie urodzinowy prezent? Co sądzicie?

Gość gość
Moim zdaniem, a sam jestem prawiczkiem, powinieneś iść do prostytutki, ale takiej droższej od 300-500 zł. Ja mam 22 lata i jestem prawikiem. Czas sobie daje do 26 roku życia. Jak w wieku 27 będę prawikiem to idę do dzi#wki

Gość gość
problemy ludzi pierwszego swata:O

Gość gość
Tzn mam okazję, "zaliczyć" za darmo bo mam koleżankę, która namiawia mnie do seks układu (średnio ładna) + możliwośc zaliczania czegoś na imprezie - nigdy tak nie robiłem bo wierzyłem w miłość

Gość gość
prawiki to debile, czekaja na ideal ,ksiezniczke z bajki, a z zadna przecietna nie beda, bo nie jest modelka i nie spelnia ich wyimaginowanych wymagan

Gość gość
Wywody stulejarzy, nie dziwi mnie że kobiety nie chcą mieć dziecko skoro żyją na tym świecie takie ograniczone ameby

Gość gość
prawiki kochac nie potrafia seks dla tych debili to zaliczenie co za odpady spoleczne

Gość gość
Skoro macie takie podejście do życia to się nie dziwię że jesteście prawikami, choć może do tego jeszcze dochodzić brzydota :D

Gość gość
jak sie spotyka 30 letniego prawika to wiadomo ze ze lbem ma co nie tak

Gość gość
gość dziś gdzie ty zyjesz? brzydale to nawet zony maja i dzieci jak facet jest prawikiem to nie z brzydoty tylko dlatego ze jest chory umyslowo i zadna normalna nie tknie amebe ktora chce ja zaliczyc

Gość gość
Ja sama bym dała prawikowi w mordę i kazala spiertalac , jedyne czego mnie nauczyła kafeteria to tego że prawiki są wykolejone :o

Gość gość
powaznie wykolejeni umyslowo:O

Gość gość
Lepiej byc "ameba" i prawikiem niz ryzykowac pojawienie sie bachora podobnego do takich polaczkowych gowien jak tu pisza :o

Gość gość
tez bym nie chciala prawika bo nie kochal by mnie i nie szanowal

Gość gość
Prawiki to chore umysłowo zdewociale odrzuty społeczne , które plują nienawiścią za swój marny los :o

Gość gość
dziś nie ameba i prawikiem tylko kazdy prawik jest ameba a polaczkowym guwnem jestes ty, jestes zje/banym bachorem ktory musi wyginac zeby nie roznosil swoich fekalnych genow nie widzisz ze ze lbem masz cos nie po kolei? won z tego forum i zajmij sie walcowaniem swojego kija

Gość gość
gość dziś racja to najwieksze chamy i najbardziej wulgarni ze wszystkich facetow juz lepszy rozwodnik niz takie ameby

Gość gość
Dlaczego mnue obrażacie, że jestem prawiczkiem w wieku 21 lat?

Gość gość
Dokladnie o tym pisalam co powyzej widac hihi.

Gość gość
Marny los to maja te przyglupy co sie z bachorami uzeraja i mysla ze wygrali zycie :D lepiej byc samemu. Zycie i tak sensu nie ma :/

Gość gość
Przestańcie obrażać prawiczków. Większość z nich jest prawiczkami z powodu nieśmiałości. Też taki byłem. Nie ma nic gorszego niż sytuacja gdy masz okazję do tego aby poobmacywać się z chętną dziewczyną, a nie robisz tego gdyż się wstydzisz ponieważ nigdy wcześniej tego nie robiłeś.

Gość gość
Kwadratura koła. Marzysz o tym aby mieć już za sobą pierwszy pocałunek, ale gdy przychodzi na to okazja, rezygnujesz z tego powodu, że boisz się kompromitacji ponieważ nigdy tego jeszcze nie robiłeś. Nieśmiali to mają jednak przechlapane.

Gość gość
Prawik kocha najbardziej.

Gość gość
gość dziś - no część na pewno to nadmiernie wybredne egzemplarze. Sami będąc co najwyżej średniakami i to pod każdym względem, żądają superlasek, które są oblegana i mają do wyboru też zaradnych przystojniaków. Ich wybór, ale prawdopodobieństwo, że się doczekają swoich max 25-letnich miss jest bardzo nikłe.

Gość gość
Dokładnie prawiczki kochają najbardziej i szanują kobiety :)

Gość gość
To nieprawiczki nie szanują kobiet i traktują je jak worek na sperme należy ich omijać, bo im nie zależy na miłości tylko na seksie.

Gość gość
No tak, za to prawiczkom gardzącym kobietami na swoim poziomie atrakcyjności albo i bardziej atrakcyjnymi od siebie - ale nieprzypominającymi topowych modelek/celebrytek z insta, bardzo zależy na miłości.

Gość gość
Wyimaginowane wymagania to mają kobiety, bo szukają faceta bardzo przystojnego i bogatego.