Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle wygrac

przespala sie z facetem z klubu i teraz oplywa w luksusach

Polecane posty

Gość tyle wygrac

Zazdroszcze kolezance. Miala kilku facetow, ale szalu nie bylo. Kiedys poznala w klubie bedac tam na imprezie z kolezankami kolesia. Typ imprezowy, podrywcz, caly wytatuowany, prowadzi swoj biznes, dobrze zarabia i ma jeszcze jakies inne zrodla dochodu. Faceta dobrze nie poznala a poszla z nim do lozka po imprezie i zaciazyla. Wtedy jeszcze mieszkala z rodzicami i uczyla sie, utrzymywali ja rodzice. Teraz utrzymuje ja ten facet. Kupil mieszkanie w stolicy, wzial ja do siebie i zyje jak ksiezniczka. Z twarzy moze ladna, ale po ciazy roztyla sie bardzo. Zyje teraz w lususie, non stop jakies wyjazdy zagraniczne, markowe ciuchy, wszystkim sie chwali na instagramie, sportowe drogie auto, wydaje na nia krocie kasy. Inni sie z niej smiali, ze sie puscila na imprezie i zostanie samotna matka. Ogolnie wszyscy, zwlaszcza faceci gadaja, ze kobiety powinny brac ciapatych kanapowych gamoni na mezow, bo inny to wykorzysta i zostawi. A tu zaskoczenie. Dwa lata sa razem, on swiata poza nia nie widzi. W tym roku wzieli slub, a ona dzieki niemu wyszla z biedy i oplywa w luksusach.

Gość gość
Jasne...

Gość gość
tez bym tak chciala

Gość gość
Z Januszem takiego zycia nigdy nie bedzie, co najwyzej zabierze na gofry i jeszcze bedzie wypominal przez rok ile to on musial milionow wydac na wakacje w Kolobrzegu pod namiotem

Gość gość
te odpady co siedza latami na portalach randkowych jak musza zaplacic 8 zl za kawe na randce to potem maja bol du/py i pretensje ze zbiednieli. nie ma sensu tracic czas na skapych Januszy , dla ktorych postawienie piwa kobiecie to materializm, trzeba szukac facetow ogarnietych

Gość gość
No właśnie. Janusz kupi kwiatka to później do końca życia będzie wypominał

Gość gość
Ja przespalam się że swoim mężem po 2 godzinach znajomości. Też w klubie. 7 lat po ślubie. :)

Gość gość
To mogłaś być ty.

Gość gość
co z tego ze typ imprezowy? co z tego ze wytatuowany? co z tego ze typ z silowni? Jesli szanuje kobiete i potrafi o nia zadbac to na pewno bedzie lepszym partnerem niz zgorzknialy "cichy spokojny" polaczek, ktoremu w zyciu nie wyszlo i pluje jadem i nienawiscia na kobiety.

Gość tyle wygrac
gość dziś a jaki jest twoj maz?

Gość gość
gość dziś polski Janusz nie kupi, bo mu zal pieniedzy, woli kupic sobie piwo

Gość gość
18:49 pod każdym względem mi pasuje. Jest przystojny, wysoki, zadbany, całkiem bogaty i ma podobny system wartości. Tzn potrafi zachować zdrowy balans.miedzy praca, rodzina i imprezowaniem. I taki dominujący że od razu czujesz się jak kobieta;)

Gość gość
Czyli jesteś uległa suka a nie kobieta

Gość gość
gość dziś Czyli jesteś uległa suka a nie kobieta x a ty jestes wulgarnym szczylem a nie mezczyzna