Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslalam ze jestem najprzebieglejsza i zaden facet mnie nie skrzywdzi

Polecane posty

Gość gość

Moj facet z ktorym bylam pare lat ale bez slubu wyjechal do UK do pracy nic nie wskazywalo na to ze mnie zostawi, i po paru miesiacach otrzymalam list pozegnalny, przezylam to,Po tym wszystkim bylam na imprezie miedzy firmowej zawiesilam moje oczy na facecie ktory mi sie bardzo spodobal ale nie dawalam zadnych sygnalow, w pewnej chwili ten facet zaprasza mnie do baru poszlam,po chwili juz bylam z nim umowiona. kilkanascie razy spotkalam sie z nim u mnie w mieszkaniu kazde spotkanie konczylam z nim w lozku byl wspanialy nie do wyczerpania. Juz wszystko mielismy omowione ze zamieszkamy razem i on przeprowadzi sie do mnie.Nie moge sobie przypomiec po co do niego dzwonilam w sluchawce uslyszalam nie ma takiego numeru jeszcze pare razy powtorzylam i to samo slyszalam, myslalam ze zle zapisalam Minal tydzien mojego lubego niema minal miesiac mojego jajslodszego niema. Zrozumialam ze naiwna bylam i dalam sie oszukac i wykorzystac na calego,nie powiem ze sex z nim to byl wspanialy ale ze taka naina bylam to nie moge to zrozumiec co zrobil ze mu tak zawierzylam dobrze ze przynajmniej mnie nie zaplodnil

Gość gość
skasował numer?

Gość gość
No trafil na latwowierna a zdrowa laske bez problemow duupe podstawiala nic nie kosztowala to dymal na ile mu czas pozwalal numer telefonu falszywy i szukal wiatru w polu