Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpuscilibyscie sobie kogos kto tak zrobil?

Polecane posty

Gość gość

gdyby komus na was rzekomo zalezalo, i dobrze by wiedzial kiedy macie urodziny a nie zlozyl zyczen nawet przez telefon, nie przyszedl ani w ten dzien ani pozniej, tak jakby tego dnia nie bylo - darowalibyscie sobie?

Gość gość
Zależy.

Gość gość
od czego zalezy?

Gość gość
Czy ten ktoś też składa ci życzenia kiedy masz urodziny :)

Gość gość
mnie nawet rodzina olewa w urodziny, ja też już chyba odpuszcze i ich oleje w ich urodziny bo ile można tylko w jedną strone mieć układy i się starać

Gość gość
gość dziś od czego zalezy? gość dziś Czy ten ktoś też składa ci życzenia kiedy masz urodziny usmiech.gif x Mowie o sobie, ze chlopak mnie olal, fakt ze rozmawiamy raz na 3-4 dni, a moje urodziny byly tydzien temu i od tamtej pory jedna rozmowa, ale nic nie wspomnial a jego urodziny sa w listopadzie. Na tamte urodziny mu zyczen nie zlozylam, bo znamy sie od lipca.

Gość gość
Byłoby mi bardzo przykro nie otrzymać życzeń od kochanej osoby, ale znam takich chłopaków, którzy wręcz tego nie lubią. Ani oni nie składają ani sami nie chcą, by im składano. Według mnie to z osobowością coś nie tak i nie najlepiej rokuje. Na szczęście są jeszcze w mniejszości, może kiedyś będą stanowili większość. Obyczaje się zmieniają, wrażliwość i czułość w zaniku... panowie, co się z wami dzieje?