Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoka80

Dlaczego coraz więcej kurd**elek bierze wysokiego

Polecane posty

Gość Wysoka80

Dlaczego coraz więcej kurd**elek bierze wysokiego

Gość gość
Zeby spoleczenstwo wygladalo normalnie. Dlatego wysokie powinny brac karlow.

Gość Wysoka80
Jak widzę wysokiego przystojnego faceta z jakąś lalą 1,50 i z brzydkim obliczem to krew się we mnie gotuje dlaczego ja nie jestem na jej miejscu i co ona ma czego ja nie mam. Nie ma sprawiedliwości.

Gość gość
dziś Ja bym wziela ale on sie boi ze zestawie go dla innego

Gość gość
To nie reguła, ale faceci wola mniejsze kobiety. Niska + wysoki to bardzo częsty schemat

Gość gość
ja jestem niska, ale wydaje mi sie, ze wola takie 170?

Gość gość
bo przy takim 185-190 cm to taka 170 bedzie niska :PP a ja ze swoim 160 to jak ojciec z corka xd moj chlopak ma 174 i jest ok.

Gość gość
z tego samego powodu, z którego kurd**elki nie biorą lubnaurów ze stopami długości kajaka

Gość gość
Autorka to pustak zapatrzony w siebie która uważa że dzięki wysokiemu wzrostowi który nie jest jej zasługą należą jej się najlepsze ciacha :) Faceci tak bardzo nie patrzą na wygląd i wolą wziąć kurd**elka ale z dobrym charakterem niż paniusię wywyższającą się z powodu wzrostu.

Gość gość
Ja mam 189cm a moja dziewczyna 164 i może to śmiesznie wygląda, ale nie chciałbym wyższej. To głupie i pewnie nikt się ze mną nie zgodzi, ale ja miałem takiego pecha ,że każda 170+ była oschła, niemiła, zadufana w sobie, pseudointelektualistka. Takie 165 są wrażliwe, urocze, z dystansem do siebie. Moja to jest taka trochę gapa, ale to urocze

Gość gość
00:21 od kiedy wzrost ma coś wspólnego z charakterem ? Może wyczytujesz charakter z kształtu nosa lub paznokci u stóp ? sama mam poniżej 170 ale jak czytam takie brednie to mi się uśmiech na teatr ciśnie

Gość gość
A jaki to jest wzrost kurdupla? Ja mam 170 i nosze często obcasy 8 cm i czuje sie zle bo albo jestem na rowni z facetami alno.lekko nizsza.

Gość gość
Bo polscy faceci to ogólnie w większości kurduple, ja mam 190 , takie 160 mi się nie za bardzo podobają , powyżej 180 też , najlepsze takie 165 - 172

Gość gość
9/18 dokładnie, już jak 190 to lepiej to wygląda ale faceci w polsce sa niscy juz nie mówię o tych z 170 czyli w moim wzroście....

Gość gość
Ja sama mam 175 cm, ale wzrost u faceta jest mi obojetny Chociaż trafiają mi się sami 185-197 cm

Gość gość
„Moja to jest taka trochę gapa, ale to urocze” czyli jest głupia i uległa taka posłuszna suka Haha

Gość gość
09.26 taa juz sobie dorobił ideologie :D. Gapa to znaczy ze np często czegoś zapomina, albo się o co potknie, bywa roztrzepana co nie znaczy głupia i pusta.

Gość gość
Posłuszna głupia suka wiadomo ideał każdego polskiego buraka

Gość gość
Jestem wysokim gosciem i za nic w świecie nie wziałbym liliputa 1.50m w kapeluszu bo nie mam zapędów pedofilskich.Ogólnie to polki są zwyczajnymi krasnalami w porównaniu do KOBIET z zachodu itp. I nie uważam ludzi chodzących z mniejszymi od siebie babami za normalnych.I takie małe wcale nie są urocze czy coś,są wręcz odrażające i takie mają w sobie najwięcej buractwa.Możecie się polki pluć ale taka jest niestety prawda.

Gość gość
Zazdroscisz ze ciebie nie chca he he. I dobrze ci tak.

Gość gość
Co kto lubi...

Gość gość
Ciebie nikt nie wezmie bo w szpilkach bedziesz za wysoka dla kazdego i co milo ci?

Gość gość
Wysoka baba to nie kobieta

Gość gość
Haha, a ja jestem wysoka i mam z was wszystkich niezły ubaw.

Gość gość
Ja mam 185 i ostatnio dostałem kosza od dziewczyny 168, bo ona ma obsesje na punkcie wysokich facetów, kiedyś jej koleżanka mi powiedziała, że dla niej facet musi mieć 190 i najlepiej na papierze(w dowodzie), serio :D Chciałem się z nią tylko umówić bo uważałem wcześniej, że jest fajną dziewczyną, pozory mylą, skoro dziewczyna umawia się tylko z facetami min. 190 to chyba jest trochę nienormalne.

Gość gość
Hehe, ja mam 183 i mam wrażenie, że kobiety pomijają mnie wzrokiem dla zasady, bo jestem za mały, nie prezentuje się jak klasyczny model. Niektóre kobiety zgłupiały na punkcie wzrostu, oczywiście ktos powie, że mnie to boli, bo nie jestem wysoki, no trochę w tym prawdy. Ale już nauczyłem się nawiązywać realcję z kobietami, zwracać ich na siebie swoją uwagę, z tym, że liczę się z tym, że nie mam szans u większości kobiet 170+

Gość gość
Ja mam 18 lat i akurat moi rówieśnicy są wyrośnięci jak goryle, chłopaki u mnie w klasie mają min. 185, mi to pasuje, uwielbiam wysokich chłopaków, jak jest taki o ma 180 to niech zainteresuje sie hormonem wzrostu,

Gość gość
A Ty hormonem na mózg

Gość gość
Moze dlatego, ze niewiele jest bardzo wysokich ludzi wiec jak facet bardzo wysoki wezmie sobie partnerke sredniego wzrostu to ona przy nim wydaje sie niska. Mam 167cm, moj maz okolo 2m. Pewnie, ze przy nim wygladam jak kurd**el.

Gość Avast
Popularne jest przekonanie, że wysokie dziewczyny ja "drętwe" w łóżku :-)